J&W Verweij Bouw- en Aannemersbedrijf B.V.    Koninginneweg 1d, 2771 DN Boskoop      0172 216904    www.jwverweij.nl

J&W Verweij Bouw- en Aannemersbedrijf B.V.

Het bouw- en aannemersbedrijf uit Boskoop richt zich al 50 jaar op de lokale en regionale woningbouwmarkt en beheerst daarbij alle mogelijke bouwdisciplines. Onder het moto ‘alles is mogelijk’ biedt het middelgrote bouw- en aannemersbedrijf grote flexibiliteit en klantgerichtheid. Prettig voor particulieren die op het gebied van bouwmethoden, bouwmaterialen en afwerkingniveau hoge eisen stellen.

Zo beschikt het bedrijf over een eigen werkplaats en zijn er nog ‘echte vakmensen’ in dienst. Specialistisch timmerwerk en alle mogelijke bouwdisciplines worden in eigen beheer uitgevoerd.

Ing. Dennie Spies: ‘Begeleiding van opdrachtgevers en de prijs-kwaliteitverhouding staan bij ons hoog in het vaandel. Onze klantbegeleider staat de opdrachtgever tijdens het hele proces – van ontwerp tot en met de oplevering – ter beschikking. Maandelijks wordt er teamoverleg gevoerd om het ontwerp, de eventueel benodigde vergunningen en de voortgang van de bouw te evalueren.

Diverse partijen als de architect, constructeur, planontwikkelaar en werkvoorbereider kunnen desgewenst bij dit teamoverleg aanschuiven.’ Sinds 1 januari 2009 vormt J&W Verweij Bouw- en Aannemersbedrijf B.V. een onderdeel van de PeppingBontenbal Groep, een financieel zeer sterke organisatie.

Daarnaast is het bedrijf aangesloten bij Woningborg N.V. Hierdoor bestaat er de mogelijkheid om woningen van (particuliere) opdrachtgevers onder te brengen onder de afbouwgarantie van Woningborg N.V. wat tot een stuk extra zekerheid leidt. Samen met de manier van klantbegeleiding, bouwkwaliteit en de goede prijs-kwaliteitverhouding zorgt dit ervoor dat steeds meer tevreden (particuliere) opdrachtgevers de weg naar het bedrijf in Boskoop weten te vinden.

J. en W. Verweij Projecten V.O.F.
Adres: Koninginneweg 1-D, 2771 DN Boskoop
0172 216904