KAMPA – made in Germany    Frederik Hendriklaan 18, 4301 NX Zierikzee      06 12793220    www.kampa-woningen.nl

KAMPA – made in Germany

Energiepluswoningen

KAMPA is in Europa een begrip op het gebied van hoogwaardige, exclusieve woningbouw. Inmiddels zijn er duizenden energiepluswoningen gerealiseerd. Ingo Pahnke van KAMPA Nederland: ‘Alles wat seriematig wordt geproduceerd heeft een hoge, reproduceerbare en gegarandeerde kwaliteit. Een prefabwoning biedt dan ook de nodige zekerheid en wordt zeer kostenefficiënt gerealiseerd. Energieplus bouwen is al lang geen visie meer, maar een beproefde bouwtechniek. Bovendien gelden er steeds strengere normen bij het bouwen van een huis. Wij adviseren onze opdrachtgevers dan ook om verantwoordelijkheid te nemen voor hun energieverbruik. Bijvoorbeeld met een energiepluswoning van KAMPA, met zonnepanelen en stroomopslag.’

KAMPA is aannemer en architect tegelijkertijd en ontwerpt en bouwt een droomhuis op maat. Het passiefhuisprincipe staat daarbij voorop. Energiepluswoningen worden milieuvriendelijk, ecologisch en individueel ontworpen en met hoogwaardige kwaliteit gebouwd. Door de uitstekende isolatie van de buitenschil zijn ze zeer energiezuinig en duurzaam. Dankzij de hoge isolatiewaarde van de wanden en het dak en de inzet van de modernste installatietechniek kunnen ze meer energie opwekken dan verbruiken. De KAMPA energiepluswoningen produceren meer energie dan er voor huishoudelijke apparaten, verwarming, warmwater en verlichting nodig is. De onafhankelijkheid van energieleveranciers wordt verder verbeterd door een stroomaccu (optioneel leverbaar in de KAMPA-woning) met energiebeheersysteem waarmee opgewekte energie ook gebruikt kan worden bij zonloze uren. Volgens de Nederlandse wet moeten nieuwe gebouwen vanaf 2020 bijna energieneutraal zijn. De energiepluswoningen van KAMPA overtreffen deze norm nu al met een EPC-waarde van 0,00!

Stadsvilla energiepluswoning – SETROS_1.1621
Prijsindicatie ontwerp- en bouwkosten: ± € 360.000,- (incl. btw) bijna sleutelklaar incl. fundering. Vloeroppervlak: 162 m2. Inhoud woning: 740 m3. Constructiemethode: individueel houtskeletbouw. Gevelmateriaal: stucwerk, optioneel metselwerk.

Frederik Hendriklaan 18, 4301 NX Zierikzee I 06 12793220 I www.kampa-woningen.nl

Fotografie: KAMPA-woning