Lelystad – Buitenhof Lelystad

Buitenhof Lelystad, een buitenkans

Wonen aan de rand van een van de groenste steden van Nederland, midden in een parkachtige omgeving op riante kavels tegen een unieke prijs-kwaliteitverhouding. Stap na een werkdag je eigen woning in en geniet van het ultieme woongenot.

Maak kennis met Buitenhof Lelystad. Buitenhof is wonen midden in de natuur. Een plan, vormgegeven in een park met veel waterpartijen, waar de riante verkaveling borg staat voor het vervullen van al je woonwensen.

Het scala aan woonmogelijkheden, ingebed in een groene en parkachtige woonomgeving, resulteert in een sfeervolle en afwisselende woonomgeving. Kies je voor het plan Buitenhof dan kies je voor 100% flexibiliteit. Niet alleen kun je wonen op zeer ruime en schitterende kavels maar heb je ook nog eens de keuze uit een negental energiezuinig gebouwde vrijstaande woningtypes welke naar gelang uit te breiden zijn met diverse (maatwerk) opties, materiaalkeuzen, kleuren en sferen. Dit alles tegen een betaalbare en concurrerende prijs. Mocht je liever een eigen woning ontwerpen dan kun je kiezen uit één van de vele schitterende bouwkavels variërend tussen de 600 en ongeveer 1.500 m². Op deze bouwkavels mag je zelf binnen de richtlijnen van het Beeldkwaliteitsplan en het bestemmingsplan je eigen jarendertigwoning (laten) ontwerpen.

Heb je interesse in een bouwkavel? De kavelprijzen beginnen al vanaf € 230,00 per m² inclusief btw. Kies je voor een standaard projectmatige woning dan kun je tegen zeer scherpe vrij op naam prijzen al slagen op Buitenhof. Kijk voor de actuele prijslijsten van de diverse mogelijkheden op de projectwebsite van Buitenhof.

Buitenhof biedt meer dan alleen wonen in een parkachtige omgeving. De omgeving en de bijbehorende voorzieningen hebben minstens zoveel te bieden. Kinderen kunnen op het speelhof onbekommerd spelen terwijl je zelf geniet van een rustige wandeling in of rondom het park Buitenhof. Voor de sportieveling is er tevens een multifunctioneel sportveld gerealiseerd. In de toekomst zal Buitenhof tevens beschikken over een eigen haven. Centraal gelegen in het plan ligt het centrumgebouw, hierin zijn onder andere een zwembad, fitnessruimte en een restaurant gevestigd.

Of je nu gebruik maakt van de fiets, auto, of openbaar vervoer, Buitenhof is uitstekend bereikbaar, via de A6 of vanaf station Lelystad Centraal ben je binnen de kortste keren in de grote steden. Ook de nabij gelegen dagelijkse voorzieningen zijn uitstekend bereikbaar.

Maak kennis met Buitenhof tijdens één van de ingeplande open dagen. Deze worden iedere 1e en 3e zondag van de maand gehouden. In het infocenter kun je terecht voor al je (bouwkundige) vragen over Buitenhof. Op de open dagen kan een medewerker je alles vertellen over Buitenhof en alle mogelijkheden die er zijn.

Kijk voor meer informatie op www.buitenhoflelystad.nl.

Bezoekadres infocenter I Kraaienhof 2, 8219 CG Lelystad I 0320 260004 I www.buitenhoflelystad.nl
Kam & Bronotte makelaars – 0320 411211
Makelaardij Van der Linden – 0320 241774