Architectuurwonen    Octaanstraat 5, 7463 PM Rijssen      0548 543360    www.architectuurwonen.nl

Architectuurwonen

Architectuurwonen is een uniek concept dat architectuur combineert met betaalbaar bouwen. De huisarchitect heeft vijftien villa’s ontworpen die zijn vernoemd naar een kleurrijke vlinder en elk villatype heeft een eigen karakteristieke uitstraling. De villa’s kunnen geheel naar smaak en wens van de opdrachtgever worden gewijzigd zodat er voor een vriendelijk tarief onder architectuur een uniek droomhuis gerealiseerd kan worden.

Een villa van Architectuurwonen wordt met oog voor detail en een hoog afwerkingsniveau op traditionele wijze gebouwd. Veel zaken zijn standaard inbegrepen waaronder betonnen raamdorpels, rollagen boven de kozijnen, luxe gevelsteen en keramische pannen of een compleet rieten dakconstructie, luxe houten paneeldeuren, vloerverwarming (over de gehele begane grond), gasloos bouwen d.m.v. luchtwarmtepomp. Als de standaard uitrusting nog niet voldoet aan uw woonwensen, is dat geen probleem. Elk idee, droom of wens kan worden verwerkt in het basisontwerp van deze villa.

Naast het ontwerpen en bouwen is Architectuurwonen ook het centrale aanspreekpunt in het hele ontwerp en bouwproces. Middels een acht stappenplan is er begeleiding vanaf de eerste kennismaking tot en met de oplevering. Adviseurs zorgen voor de complete welstand en vergunningsaanvraag en een zorgeloos bouwproces.

Met Architectuurwonen is het onder architectuur laten ontwerpen en bouwen van een huis wel een heel betaalbaar (en zorgeloos) avontuur geworden.

Vanaf prijzen liggen tussen de € 348.500,- en € 486.200,-.
Voor een gerichte prijsindicatie kunt u contact opnemen met één van onze verkoopadviseurs.

Octaanstraat 5, 7463 PM Rijssen I 0548 543360 I www.architectuurwonen.nl

Architectuurwonen is een activiteit van Lichtenberg Bouwgroep