Architektengroep Gelderland    Hummeloseweg 16, 7021 AE Zelhem      0314 624348    www.architektengroepgelderland.nl

Architektengroep Gelderland

Architektengroep Gelderland werkt vanuit een heldere, eenvoudige organisatiestructuur waardoor de lijnen binnen het bureau kort en direct zijn. Streven is het vinden van een juiste balans tussen architectuur, techniek en kostenbeheersing. Duurzaamheid en aandacht voor mens en milieu zijn uitgangspunten bij alle ontwerpopgaven. Daarnaast vormt plezier in architectuur de belangrijkste drijfveer. Arnoo Holleman: ‘Individuele aandacht, openheid en ruimte om mee te denken verhogen het uiteindelijke woonplezier van onze opdrachtgevers. Particulieren kunnen bij ons dan ook creatieve oplossingen verwachten. Door te luisteren naar woonwensen kan er met inbreng van onze ideeën maatwerk geleverd worden. Tijdens het ontwerpproces wordt er met behulp van stiften, pennen, maquettes en geavanceerde 3D-computerprogramma’s een goed beeld gevormd van het ontwerp waardoor plannen kritisch beoordeeld en waar nodig aangepast kunnen worden.’

Er wordt in verschillende architectuurstijlen gewerkt. Van moderne schuurwoning tot eigentijdse bungalow of klassieke villa. De schuurwoning in Laren valt op door haar vormgeving en robuust materiaalgebruik. De woning is met zwartbruine baksteen in wild metselverband (stootvoegloos) uitgevoerd. De keramische dakpannen zijn zwart, de buitenkozijnen zijn van aluminium en hout. Het hout van de gevel/luiken is geolied Western Red Cedar. De dakgoten zijn van onbehandeld zink, de pui aluminium blank geanodiseerd.

Het bureau is aangesloten bij BNA, een netwerk dat modern, creatief ondernemerschap bevordert. Met een vast team enthousiaste medewerkers met een brede kennis worden alle voorkomende werkzaamheden en disciplines voorbereid, uitgewerkt en begeleid.

Schuurwoning – Laren (Gld)

Prijsindicatie ontwerp- en bouwkosten: ± ca. € 350/400 per m3 (afhankelijk van afwerkingsniveau en complexiteit, incl. btw).
Vloeroppervlak: 250 m2.
Inhoud woning: 830 m3.
Constructiemethode: traditioneel.

Hummeloseweg 16, 7021 AE Zelhem I 0314 624348 I www.architektengroepgelderland.nl