ONSIA architectuur    Russischestraat 37, 3028 BD Rotterdam       010 4848886    www.onsia.nl

ONSIA architectuur

Innovatief en ambachtelijk

Het bureau van Rene Onsia is sinds 2004 gevestigd in Rotterdam, is lid van de BNA en maakt onderdeel uit van het kenniscluster XS Rijnmond, een netwerk voor het uitwisselen en vergroten van professionele kennis. Het team van ONSIA architectuur richt zich op maatontwerpen en realiseert specifieke oplossingen voor specifieke vragen bij nieuwbouw-, verbouw- en renovatieprojecten.

De architectuur die gerealiseerd wordt is modern en grijpt niet terug op een retrostijl, terwijl nieuwe materialen en innovatieve technieken op het gebied van duurzaamheid omarmd worden. De ontwerpen worden gekenmerkt door eenvoudige ingrepen waarmee een verrassende ruimte ontstaat.

René Onsia: ‘Leidraad in ons werk is een helder idee, waarbij daglicht en doorzichten zorgen voor mooie ruimten. Daarna volgt een verdere invulling met details, materiaal- en kleurgebruik.

Na een gesprek met de opdrachtgever worden de situatie, het programma en specifieke wensen geanalyseerd. Dat resulteert in een schetsontwerp dat na goedkeuring door de opdrachtgever de basis vormt voor de uitwerking. Hierbij wordt in een vroeg stadium rekening gehouden met het budget, zodat er haalbare ontwerpen worden gepresenteerd.

Wij begeleiden het totale proces. Van schetsontwerp naar begeleiding van de bouwvergunningsaanvraag tot en met het begeleiden van de bouw en de oplevering.’

Prijsindicatie ontwerp- en bouwkosten: in algemene zin kost een woning bouwen tussen de ± € 1.500,- en ± € 1.700,- per vierkante meter.

Russischestraat 37, 3028 BD Rotterdam I 010 4848886 I www.onsia.nl

 

Fotografie: Ossip van Duivenbode