Robuusteiken    Oude Gracht 6, 9341 AB Veenhuizen      0592 387075    www.robuusteiken.nl

Robuusteiken

Hout is puur, hout is passie

Robuusteiken geeft aan oerdegelijk eikenhout een geheel eigen uitstraling. Strak, modern en boerderijstijl smelten er op een unieke wijze samen. Eikenhout leeft, brengt sfeer en is duurzaam.

Robuusteiken is sterk in constructie en kent alle ins en outs van ambachtelijk bouwen. Met puur hout dat een ziel heeft.

Het team van Robuusteiken ontwerpt, bouwt en renoveert woonhuizen, boerderijen, tuinhuizen, bijgebouwen en vakantiehuizen uit robuust eikenhout. Bouwmeester en eigenaar Peter Kroes: ‘Onze signatuur is het authentieke eikenhouten gebint, maar je kunt bij ons aankloppen voor alle bouwwensen met eikenhout.

Wij laten moderne en ambachtelijke elementen samen-smelten, plaatsen dragende gebinten maar kunnen ook een bestaande constructie omkleden met eikenhout. We bouwen hele woningen, maar maken net zo lief een bijzondere eikenhouten trap met smeedijzeren leuning. We ontwerpen met oog voor licht en warmte. We maken daarbij vaak gebruik van een speciale kapconstructie waarmee we ons in de markt onderscheiden. Onze gebogen spanten zijn uniek in de wereld en geven een woning karakter. We werken continu op het snijvlak van pure ambachtelijkheid en moderne uitstraling.

Hout is puur, hout is onze passie, onze klanten zijn mensen met een droom. Bekijk onze website en ervaar hoe wij van een woning een droomverblijf maken.’

Renovatieproject woonboerderij Tynaarlo
Prijsindicatie complete renovatie: ± € 180.000,- (incl. btw).
Woonoppervlak beneden: 176 m2. Inhoud woning: 1280 m3.
Constructie: de basis vormen drie unieke eikenhouten gebinten.
Uitstekende isolatie, volledig ecologisch met o.a. vlaswol.

Oude Gracht 6, 9341 AB Veenhuizen I 0592 387075 I www.robuusteiken.nl

Fotografie: Robuusteiken / Hulskers.nl