Architectenburo De Vries en Theunissen    Oud-Loosdrechtsedijk 254, 1231 NJ Loosdrecht      035 5432460[email protected]www.architectenburo-devries-theunissen.nl

Architectenburo De Vries en Theunissen

‘Architectuur is onze ziel, ontwerpen onze passie, realiseren onze kracht’

‘René de Vries is oprichter van ons bureau. Na een studie in Delft en een carrière als architect in Barcelona (o.a. de Olympische Spelen) en Curaçao startte hij in 2001 zijn eigen bureau in Loosdrecht. In 2017 is architect Bart Theunissen mede-eigenaar geworden. Na zijn studie aan de TU/Eindhoven heeft Bart bij bekende architectenbureaus gewerkt. Hij was als projectarchitect verantwoordelijk voor meerdere prijswinnende projecten.

Al twintig jaar beoefenen we met liefde ons vak en zijn er al meer dan honderd van onze projecten gerealiseerd. Voor zowel zakelijke als particuliere projecten kunt u bij ons terecht voor nieuwbouw, aan- en verbouw en interieur.

Door onze kennis en ervaring kunnen wij u goed van dienst zijn in alle fases van het bouwproces. Het proces begint altijd met een kennismaking. Vervolgens vertalen wij uw wensen naar een uniek conceptplan afgestemd op de mogelijkheden van de locatie en het budget.

Als de bouwvergunning binnen is, starten we met de bouwvoorbereiding. Wij hebben een breed netwerk van professionals om ons heen, die het project tot een mooi einde kunnen brengen.

Tijdens de bouw kunnen we de communicatie met de aannemer regelen en toezicht houden. Als het project klaar is, komen we graag langs om te horen hoe het bevalt. Heeft u interesse? Bel of mail ons voor een kennismakingsgesprek.’

Ontwerpkosten zijn afhankelijk van de omvang en complexiteit van de opdracht. Voor een offerte kunt u contact opnemen met de architect. De bouwkosten zijn o.a. afhankelijk van de bouwwijze en het afwerkingsniveau.

Oud-Loosdrechtsedijk 254, 1231 NJ Loosdrecht I 035 5432460 I [email protected] I www.architectenburo-devries-theunissen.nl

Fotografie en beeld: Architectenburo De Vries en Theunissen