Inschrijving nieuwe editie 7

Waarom het inspiratieboek voor zelfbouwers van De Nationale Architectuurguide?

Zelfbouw is met een opmars bezig. In steeds meer gemeenten kunnen particulieren met een architect en bouwer van eigen keuze een woning realiseren (PO en CPO).

Speciaal hiervoor wordt er in samenwerking met een groot aantal Nederlandse gemeenten ‘Het Inspiratieboek voor Zelfbouwers’ en bijbehorende website samengesteld (landelijke deelname van gemeenten).

Alle deelnemende gemeenten – die samen honderden vrije kavels beschikbaar hebben – nemen een gegarandeerde oplage boeken af om kosteloos te verstrekken aan particulieren met bouwplannen. Daarnaast zijn de boeken verkrijgbaar op woonbeurzen, via Bol.com en in boekenwinkels. Op deze website kunnen de boeken besteld en gratis gedownload worden. De website wordt jaarlijks geraadpleegd door ruim 20.000 gerichte bezoekers.

Architecten en bouwers die werken in particulier opdrachtgeverschap kunnen op deze pagina (vrijblijvend) informatie en een kosteloos voorbeeldboek aanvragen. Bellen kan natuurlijk ook: 020 4031157.

Editie 7 van het boek De Nationale Architectuurguide zal in 2020 gepresenteerd worden, er zullen ongeveer 20 gemeenten/bouwlocaties deelnemen die gezamenlijk meer dan 800 vrije kavels beschikbaar hebben.

Landelijke deelname door gemeenten/bouwlocaties in komende editie 7.