Beeldmateriaal

Mocht u niet over (goed) beeldmateriaal beschikken van bouwprojecten: het team van de Architectuurguide maakt voor een speciaal kortingstarief fotomateriaal, folders en fotokaarten geschikt voor alle publicitaire toepassingen. Vraag (vrijblijvend) een offerte aan.

Publiciteitsfotografie

De Architectuurguide verzorgt architectuurreportages, bouwreportages en publiciteitsfotografie voor architecten, bouwlocaties, plangebieden, klushuizen voor uw acquisitie en promotie. Bijvoorbeeld voor publiekstijdschriften, fotocampagnes of presentatie-fotoboeken. Ook voor drone fotografie en video’s zie link.

Drukwerk voor uw acquisitie en promotie: aanbieding: 1.000 A5 kaarten

Als extra bieden wij deelnemers aan de Architectuurguide de mogelijkheid om hun presentatie in de Architectuurguide als 300 grams A5 drukwerkkaart, afgewerkt met UV-lak te drukken voor eigen acquisitie- en promotie doeleinden. U kunt uw werk hiermee bij meerdere projecten waar particulier opdrachtgeverschap mogelijk is onder de aandacht van potentiële opdrachtgevers brengen.  (Uw kaart kan bijvoorbeeld worden opgemaakt zoals uw pagina’s in de Architectuurguide, inclusief het plaatsen van uw logo en wijzigingen. Voor informatie en voorbeeld stuur een bericht.