Atelier 3 – Villa’s en landhuizen    Holevoetplein 303, 3925 CA Scherpenzeel      033 4559599    www.atelier3.nl

‘Op iedere kavel realiseert Atelier 3 een luxueuze vrijstaande villa, een langetermijn ontwerp, gericht op beleving en comfort. In het hart van elk succesvol ontwerp- en bouwproject ligt een sterke relatie tussen de opdrachtgever en het architectenbureau. Deze relatie wordt gevormd door een duidelijke communicatie, vertrouwen en wederzijds begrepen verwachtingen.

De juiste wijze om dit project met u aan te gaan is door samen te kijken naar uw gezinssamenstelling en levensstijl: uw behoeften, verlangens, ambities en vrijetijdsbestedingen. Door goed te luisteren proberen we de oorsprong van uw wensen te achterhalen en te vertalen naar een programma van eisen. Onze architect maakt van al uw wensen en eisen een passend en praktisch ontwerp, binnen de grenzen van het bestemmingsplan en het beeld- en kwaliteitsplan.

Bouwen is een complexe onderneming die veel kennis en vaardigheid vereist. Wij begrijpen deze complexiteit en zijn tijdens het hele bouwtraject tot aan de oplevering uw partner en adviseur. Samen met u selecteren we de aannemer, helpen u in de keuzemogelijkheden en prijsvorming. Atelier 3 biedt u een All-in service, maar het is ook mogelijk per deelopdracht gebruik te maken van onze expertise. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor vraagstukken omtrent alternatieve energie en warmteterugwinsystemen, of maken we tot in detail een compleet interieurontwerp.

De vele villa’s en landhuizen die Atelier 3 in de afgelopen jaren heeft gerealiseerd zijn op het lijf van de opdrachtgever geschreven. Ook met u gaan wij graag deze samenwerking aan, we beloven u een uniek ontwerp en een zorgeloos bouwtraject.’

Woonhuis – Modern rieten kap
Prijsindicatie ontwerpkosten: ± € 5.000-; bouwkosten: ± € 360.000,- (incl. btw).
Vloeroppervlak: 135 m2.
Inhoud woning: 950 m3.
Constructiemethode: traditioneel, in overleg ook andere methodes.
Gevelmateriaal: stucwerk.

Architectenbureau Atelier 3 I Holevoetplein 303, 3925 CA Scherpenzeel I 033 4559599 I www.atelier3.nl