BB Architecten    Bredaseweg 69, 4844 CK Terheijden      076 5934451    www.bb-architecten.nl

BB Architecten

Architectuur is soms kunst, vaak een ambacht en altijd een dienst

‘Soms is architectuur bouwkunst. Vaak is het een toonbeeld van techniek. En altijd is het een dienst. Want een architect creëert samen met de klant, hij vertaalt wensen en bewaakt het bouwproces.

BB architecten vindt dat al die disciplines moeten zijn verenigd in één bureau. Zo zien wij ons vak. De projecten waar wij trots op zijn, zijn de projecten waarin een bijzonder ontwerp, vooruitstrevende techniek en een dik tevreden klant samenkomen. In die gebouwen wordt het beste gewoond, gewerkt en gerecreëerd.

Ontwerpen van BB architecten kenmerken zich door heldere, herkenbare vormen. Leesbaar, noemen we die. Je kunt goed zien hoe een gebouw in elkaar steekt. Binnen dat kader experimenteren we met materialen, technieken en toepassingen, zodat onze architectuur een heel eigen signatuur heeft. Onze ontwerpen lokken altijd een mening uit, zonder daar nadrukkelijk om te vragen.

Voor een middelgroot bureau is het uitzonderlijk om alle relevante disciplines in huis te hebben. Zo kunnen wij vragen omtrent wet- en regelgeving zelf beantwoorden, snel en onafhankelijk. Ook energienormen nemen we bij voorbaat mee in onze eigen EPC-berekeningen. Zeker in transformatieprojecten, waar oude structuren moeten voldoen aan nieuwe normen, is dat meer dan prettig.’

Voor actuele tarieven kunt u contact opnemen met het bureau.

Bredaseweg 69, 4844 CK Terheijden I 076 5934451 I www.bb-architecten.nl

Fotografie: Frank Poppelaars, BB architecten