BogermanDill Architecten    Nieuwe Hemweg 2, 1013 BG Amsterdam      06 29006870    www.bogermandill.nl

BogermanDill Architecten

Thomas Dill en Ad Bogerman hebben in 2007 BogermanDill Architecten opgericht.  En per 1 januari 2014 voortgezet in: Ad Bogerman architect B.V. en Thomas Dill architecten B.V.

De schaalniveaus van de verschillende projecten waaraan wordt gewerkt lopen uiteen van architectuur- tot interieurprojecten waardoor er binnen het bureau een brede en specialistische kennis aanwezig is. Het werk van BogermanDill is niet te categoriseren binnen een gangbare stijl: ‘Net als in mode en vormgeving zijn exacte begrenzing tussen verschillende stijlen in de architectuur aan het vervagen. Wij leggen in onze architectuur de nadruk op stijlonderdelen die het minst door stijlkenmerken te beïnvloeden zijn, zoals ruimte, relaties en verbindingen.’

In alle projecten van BogermanDill Architecten staat de mens centraal: ‘Direct contact met de opdrachtgever vinden wij dan ook belangrijk. Dat leidt tot op maat gesneden plannen en concepten. Wij zijn geïnteresseerd in de vragen die spelen bij de opdrachtgever en zien het als onze taak om daar ruimtelijke oplossingen voor te bieden. Er is behoefte aan comfort, behaaglijkheid, identiteit maar ook aan nteractie. Onafhankelijk van het beschikbare budget kunnen we de essentie en de kwaliteit van het ontwerp op de juiste momenten vasthouden’.

In de getoonde projecten staan verschillende vormen van ruimte centraal, typerend voor het werk van BogermanDill Architecten. Zo heeft de oude drukkerij (Huis Pinck-Heerkens) originele lage vloeren die zorgen voor sfeer en geborgenheid. De hoge ruimten zorgen voor licht, lucht en onderlinge verbindingen. In het nieuwbouwproject (Huis High-Five) geven de extra verdiepingshoogte in de keuken en de centrale zone met de trappen een groot gevoel van ruimte.

BogermanDill Architecten is per 1 januari 2014 voortgezet in:

Ad Bogerman architect B.V.
Nieuwe Hemweg 2
1013 BG Amsterdam
06 29006870
[email protected]
www.adbogerman.nl
Thomas Dill architecten B.V.
Staalmeesterslaan 187
1057 NS Amsterdam
06 43026887

[email protected]
www.thomasdill.nl