Bongers architecten & ZweedsHome    Dorpsstraat 48, 2969 AD Oud-Alblas      0184 692171    www.bongersarchitecten.nl

Bongers architecten & ZweedsHome

Bongers architecten realiseert architectuur op maat. De architecten zijn op een persoonlijke en betrokken manier werkzaam voor een brede groep (particuliere) opdrachtgevers. Architecten Cees en Sander Bongers: ‘Een ontwerpproces begint bij ons met het maken van een analyse van de locatie, de wensen en van de opdrachtgever en het beschikbare budget. Het zijn de ingrediënten die de basis vormen voor het creatieve proces. We besteden in het ontwerptraject veel aandacht aan esthetische vormgeving, technische uitwerking, duurzaamheid en financiële haalbaarheid en hebben de capaciteit en de kennis in huis om een totaalpakket aan te bieden. We begeleiden projecten vanaf het eerste idee tot aan de oplevering.

We realiseren architectuur die past in haar omgeving; gebruik en beleving staan centraal. Onze ontwerpen zijn helder van opzet en worden consequent uitgevoerd. In samenwerking met ZweedsHome, dé specialist in Zweedse houtbouw, worden er ook woningen op maat ontworpen waarbij architectuur wordt gecombineerd met de voordelen van geprefabriceerde designwoningen. Het zijn géén standaardwoningen maar allemaal unica. De ontwerpen worden geprefabriceerd onder ideale omstandigheden en door specialisten op de bouwplaats gemonteerd (bouwtijd ongeveer drie maanden).

De bouwkosten ten opzichte van een traditioneel gebouwde woning zijn ongeveer gelijk, de kwaliteit, bouwsnelheid en het comfort zijn de belangrijkste verschillen. Standaard zijn de huizen energiezuinig waardoor de woonlasten laag zijn. Passief bouwen en het bouwen van energienulwoningen behoren tot de mogelijkheden. Gerealiseerde woningen zijn op de website te bekijken.’

Zweedse woning – Nesselande, Rotterdam
Prijsindicatie ontwerp- en bouwkosten: ± € 225.000,- (excl. btw).
Vloeroppervlak: 130 m2.
Inhoud woning: 780 m3.
Gevelmateriaal: houten delen.

Bongers architecten BV I Dorpsstraat 48, 2969 AD Oud-Alblas I 0184 692171 I www.bongersarchitecten.nl

ZweedsHome I Postbus 69, 8490 AB Akkrum I 0566 651940 I www.zweedshome.nl