Mattone bouwmeesters    Cypresbaan 36, 2908 LT Capelle aan den IJssel      010 4584098[email protected]www.mattone.nl

Mattone bouwmeesters

Balans tussen schoonheid, stevigheid en bruikbaarheid

Het creëren van bewondering: dat is de gezamenlijke uitdaging van het team van de bouwmeesters van Mattone. ‘De opdrachtgever deelt z’n wensen en woondromen met ons en wij zetten al onze kennis, ervaring en skills in om die te realiseren, zodat de bewoners kunnen genieten van een prachtige, functionele en duurzame villa.’

Deze gezamenlijke uitdaging is dezelfde als van die van beroemde bouwmeesters die Mattone zijn voorgegaan. Zoals de invloedrijke architecten en stedenbouwkundigen Marcus Vitruvius (Rome,15 v.Chr.) en de Nederlanders Berlage (1856-1934) en Dudok (1884-1974). Die wisten ook de balans te vinden tussen schoonheid, stevigheid en bruikbaarheid.

‘Niet één van deze drie pijlers is belangrijker dan de andere. Pas als de balans binnen deze drie-eenheid is gevonden zijn de omstandigheden optimaal om een gebouw te realiseren. Voor ons hét begin om te bouwen aan een monument voor de toekomst.

Wij hebben als bouwmeesters een reputatie hoog te houden bij het realiseren van unieke gebouwen die decennia lang mee kunnen. Ons team bestaat uit specialisten op het gebied van architectuur en bouwen. Interieur, exterieur en de buitenruimten kunnen worden mee-ontworpen waardoor er een eenheid in vormtaal ontstaat. En we houden natuurlijk altijd echt rekening met de (woon) wensen en het budget van opdrachtgevers.’

Bij de bouwmeesters van Mattone heb je één aanspreek-punt, bij aanvang van het ontwerpproces (nog voor het ontwerp gemaakt is) tot en met de oplevering van het gebouw.

Meer weten? Wij gaan graag met u vrijblijvend in gesprek om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen.

Cypresbaan 36, 2908 LT Capelle aan den IJssel I 010 4584098 I [email protected] I www.mattone.nl