RG-Architect    Wibautstraat 150, 1091 RG Amsterdam      020 3080565 / 06 45694039    www.rg-architect.nl

RG-Architect

Natuurlijke materialen en een kenmerkend lijnenspel

Het werk van architect Remco Gonggrijp wordt gekenmerkt door ruimtelijke vormgeving en is een combinatie van traditionele en moderne architectuur. De ontwerpen die hij realiseert variëren van landelijke buitenwoningen met houten spantconstructies tot villa’s met een strakkere uitstraling. Gebruik van natuurlijke materialen, verfijnde detaillering en heldere vormgeving zijn de basis in al deze ontwerpen en zorgen voor een aangename sfeer.

De woningen worden op maat ontworpen, waarbij de ideeën van de opdrachtgever worden uitgewerkt in een eigen ontwerp.

Als u een kavel of optie daarop heeft kunt u door architect Remco Gonggrijp eerst ter inspiratie een schetsontwerp laten ontwerpen. Het ontwerp voor de nieuwe woning gebeurt in afzonderlijke fases en in goed overleg met de opdrachtgever. De vervolgstappen worden gemaakt wanneer het ontwerp geheel naar wens is.

Gonggrijp heeft ervaring in architectuur en bouwtechniek. Dat levert een meerwaarde op omdat er bij het ontwerpen al rekening wordt gehouden met de bouwtechnische haalbaarheid van de plannen.

Om tot een mooi resultaat te komen kan het project over het gehele traject worden begeleid, vanaf het vooroverleg bij de gemeente tot en met de uitvoering.

Voor een oriënterend gesprek, informatie over bouwkosten en een offerte voor ontwerpkosten kunt u vrijblijvend contact opnemen met het bureau.

Wibautstraat 150, 1091 RG Amsterdam I 020 3080565 / 06 45694039 I www.rg-architect.nl