ScanaBouw Houtbouwsystemen B.V.    Nijverheidsstraat 2, 6851 EJ Huissen      026 3255160    www.scanabouw.nl

ScanaBouw Houtbouwsystemen B.V.

De houtbouwer uit Huissen ontwerpt en realiseert sinds 1977 individuele woningen en is gespecialiseerd op het gebied van energiezuinige bouw- en woonsystemen. Alexander de Jong: We beginnen niet bij de woning maar bij de opdrachtgever. Wij denken niet vanuit ons systeem maar verdiepen ons in de gewenste leefwijze van de opdrachtgever. Ons doel is altijd de (latente) woonwensen te vertalen in een passend ontwerp en proces. Doordat wij de opdrachtgever op alle facetten van het bouwproces kunnen ontzorgen (het blijft een maatwerkproces) weten wij op het juiste moment de juiste kennis te integreren waardoor de opdrachtgever niet voor verrassingen komt te staan.’

De woningen die door ScanaBouw zijn ontworpen en gebouwd zijn nooit doorsneehuizen. Ze worden op maat gemaakt, stralen rust en warmte uit, zijn altijd functioneel en creëren een uitstekend leefklimaat. De opdrachtgever bepaalt de stijl, de architectuur is dan ook nooit eenduidig van vorm. De ene keer met vloeiende sculpturale lijnen, een ander keer met meer modernistische elementen of met een groendak. Het gebruik van duurzame en ecologische materialen heeft ScanaBouw hoog in het vaandel staan. Zo werken ze vaak met houtvezelisolatie waardoor men een optimale luchtvochtigheid realiseert. Dit werkt weer door in het energieverbruik. Daarbij is de woning in de zomer koeler dan met conventioneel isolatiemateriaal zoals steenwol. De ambitie is om altijd een uniek ‘thuis’ te realiseren met blijvend lage woonlasten.

Er wordt vanuit de eigen fabriek in Huissen in houtskeletbouw, houtstapelbouw of in combinaties daarvan gebouwd. Bij de fabriek en kantoor is een grote showroom. Iedereen is welkom om de houtbouwer (uiteraard vrijblijvend) te komen bezoeken.

Woonhuis – Gendt

Prijsindicatie ontwerp- en bouwkosten: ± € 290.000,- (incl.
btw, sleutelklaar, excl. keuken).
Vloeroppervlak: 240 m2.
Inhoud woning: 695 m3.
Constructiemethode: houtskeletbouw.
Gevelmateriaal: Western Red Cedar.

Nijverheidsstraat 2, 6851 EJ Huissen I 026 3255160 I www.scanabouw.nl