Schrauwen Architecten    Stuurmankade 266, 1019 WD Amsterdam      06 26050800    www.schrauwenarchitecten.nl

Schrauwen Architecten

Ideeën en dromen van opdrachtgevers vormen de basis voor de ontwerpen van architect Corinne Schrauwen. Het zijn inspiratiebronnen om tot bijzondere architectonische oplossingen te komen.

Corinne Schrauwen heeft een heel eigen werkwijze ontwikkeld waarbij architect en opdrachtgever samenwerken om een gedeelde ambitie te bereiken: het realiseren van een droomhuis.

Schrauwen: ‘Bij het werken met particulieren ben ik als architect niet alleen verantwoordelijk voor het ontwerp. Ik begeleid en adviseer mijn opdrachtgever tijdens het hele traject van ontwikkeling, ontwerp en uitvoering. Opdrachtgevers moeten vele keuzes maken voordat een huis er staat. ik probeer ze daarbij te helpen door mogelijkheden inzichtelijk te maken. Opdrachtgevers kiezen mij niet alleen om de stijl van mijn ontwerpen en maar ook vanwege mijn complete aanpak en dienstverlening.’
Corinne Schrauwen is sinds 1994 werkzaam als zelfstandig architect, zij heeft ruime ervaring met het ontwerp en de bouw van woningen in opdracht van particulieren. Het handschrift is niet in een stijl of categorie te vangen. De gebouwen zijn herkenbaar aan hun heldere, stoere stijl, aan hedendaagse architectuur die expressief van uitdrukking is. Ruimtelijkheid en materiaalgebruik zijn de ingrediënten om gebouwen vorm te geven. De wijze waarop de verschillende ruimten met elkaar in relatie worden gebracht vormt het verhaal van het gebouw. Materiaal bepaalt de identiteit en het karakter van de architectuur.

Stuurmankade 266, 1019 WD Amsterdam
www.schrauwenarchitecten.nl
Telefoon: 06 26050800

[email protected]