SW architecten    Marterlaan 7, 6705 BA Wageningen      0317 410012    www.swaa.nl

SW architecten

‘SW architecten bestaat in zijn huidige vorm sinds 2004 en is een voortzetting van het bureau dat in 1946 door Jan Wiedijk in Wageningen is gestart. Vanaf de aanvang tot op heden zijn er zowel in de nieuwbouw als in de renovatie projecten gerealiseerd waaronder onderwijsgebouwen, laboratoria, sportfaciliteiten en studentenhuisvesting. De laatste jaren worden er bijzondere woningen en verbouwingen van woningen voor particulieren gerealiseerd.

Daarbij staan nadrukkelijk de wensen en behoeften van de klant centraal. Ruimte en vorm worden om de mens heen ontworpen. De mens staat centraal. Wij vinden het belangrijk te begrijpen wat de wens van een klant is. Op basis van een directe en open benadering maken wij maatwerk voor onze klanten. Ook duidelijkheid over het budget nemen wij daarin mee. Een woning ontstaat dan ook in nauwe samenwerking met onze opdrachtgever.

Het woonhuis in Cuijk wordt getypeerd door een zoektocht naar vervagende grenzen van ruimten. Het in elkaar overvloeien van binnen en buiten is een concept waarin de opdrachtgever en architect Coen Kessels elkaar vonden. De woning in Wageningen-Hoog is een zorgwoning voor een gezin met drie kinderen van wie er twee speciale zorg nodig hebben. In nauwe samenwerking met de opdrachtgever is een functionele woning ontworpen die het gemak dient van alle gezinsleden. Het gebouw is opgevat als een monoliet, een uit één blok steen gehouwen massa. Het woonhuis in Bosch en Duin is een metamorfose van een gedateerde bungalow naar een tijdloze moderne villa die van alle gemakken is voorzien. Het woonhuis in Elst is ook een metamorfose. Het valt op door zijn ongebruikelijke vormgeving en optimale inpassing in het landschap.’

Prijsindicatie ontwerp- en bouwkosten: voor actuele tarieven kunt u contact opnemen met de architect/het bureau.

Marterlaan 7, 6705 BA Wageningen I 0317 410012 I www.swaa.nl