T2 Groep BV    Kruisbergseweg 9, 7255 AG Hengelo (Gld)      0575 461921    www.t2groep.nl

T2 Groep BV

Het bureau dat sinds 2003 de naam T2 Groep draagt is in de jaren zeventig ontstaan. Ontwerp, advies en bouw gaan er hand in hand. Het werk van de architecten valt moeilijk te categoriseren binnen een in de architectuur gangbare stijl of ‘isme’.

Olaf Sluyter: ‘We proberen ons niet vast te leggen in een vormstijl maar stellen architectonische kwaliteit primair in het ontwerpproces. Een BNI-gecertificeerde interieurarchitect is aan het team van architecten toegevoegd waardoor elk bouwwerk niet alleen van buiten, maar ook van binnen wordt ontworpen met de (ruimtelijke) kwaliteit die het verdient.

Architectuur is een ambacht. Vanuit dat beginsel benaderen we ons vakgebied. De ontwerpen die we maken worden altijd bedacht achter de tekentafel, de kortste weg van idee naar papier. Vervolgens wordt er een koppeling gemaakt met de meeste geavanceerde 3D-software, zodat we al in een vroeg stadium de ruimtelijkheid en kwaliteit van een ontwerp inzichtelijk kunnen maken. We stellen ons als architect richting opdrachtgever dienstbaar op: elk ontwerp is het resultaat van de relatie die wij met onze opdrachtgever aangaan.

Daarnaast adviseren we altijd om ons ook als project-coördinator te laten optreden om zo de realisatie van een object zo goed mogelijk af te stemmen op de wensen en eisen van de opdrachtgever. Geen project is voor ons te gek: of we nu een moderne uitbouw aan een jarendertigwoning realiseren, drie landhuizen op een landgoed ontwikkelen of een eigentijdse dakkapel ontwerpen.’

Jaartsveldloods – Gaanderen
Prijsindicatie ontwerp- en bouwkosten: ± € 300.000,- (excl. btw).
Vloeroppervlak: 200 m2.
Inhoud woning: 1000 m3.
Gevelmateriaal: metselwerk (bestaand).

Kruisbergseweg 9, 7255 AG Hengelo (Gld) I 0575 461921 I www.t2groep.nl