Boffi Studio Rotterdam    Blaak 6A, 3011 TA Rotterdam      010 2036990    www.boffi.com

Boffi Studio Rotterdam

Boffi Studio Rotterdam is de tweede ontwerpstudio en Boffi showroom van oprichters Dis Abhelakh en Daniela Germone. Zij zijn ruim twintig jaar actief als Boffi dealer en richten zich samen met Dis Studio in Amsterdam op het ontwerpen en realiseren van bijzondere interieurprojecten. Het team bestaat uit ervaren en gedreven interieurarchitecten en -ontwerpers die alle disciplines van het vak beheersen. Een unieke combinatie van interieurarchitectuur en een showroom met high-end Italiaanse keukens, badkamers, meubels en verlichting.

‘Elke ruimte ontstaat vanuit een goed doordachte lay-out. Daarbinnen streven we naar een balans tussen strakke lijnen, oude elementen, en het contrast van materialen. Hierbij overheerst duidelijk het Italiaanse gevoel: een strakke basis met verfijnde detaillering, perfecte afwerking en mooie materialen, met tegelijkertijd een zekere ongedwongenheid en flair.’

De keukens en badkamers zijn van Boffi, een exclusief Italiaans merk dat al decennia lang bekend staat om zijn innovatieve karakter en vormgeving. De combinatie van industriële perfectie en ambachtelijk vakmanschap zorgen voor unieke keukens en badkamers met esthetische oplossingen van hoog niveau en onbeperkt maatwerk.

Verder biedt Boffi Studio ook oplossingen voor de overige ruimtes in huis, waarbij er wordt gewerkt met verschillende meubelmerken en textielfabrikanten, die op basis van de samensmelting van vormentaal en materiaalgebruik, zijn geselecteerd. We werken graag nauw samen met onze klanten, zodat wensen en voorkeuren kunnen worden vertaald in de details die zorgen voor een unieke beleving. We starten altijd vanuit de genius loci (het karakter van de plek), waarbij we kijken naar de eigenheid van de plek, de mensen die er verblijven, het licht en het type gebouw, alvorens we beginnen met een ontwerp. Ieder project is anders van karakter door de verschillende combinaties van elementen, en daarmee ook zijn uitkomst.

Interieur moet je beleven: we nodigen u daarom uit om kennis te maken met onze producten. Wij wisselen graag met u van gedachten over uw project en informeren u vrijblijvend over de mogelijkheden en werkwijze binnen onze studio’s.

Boffi Studio I Blaak 6A, 3011 TA Rotterdam I 010 2036990

Dis Studio I Amstelveenseweg 2, 1075 XH Amsterdam I 020 4893575

www.disstudio.nl / www.boffi.com