Studio Flex    Menzenlaan 48 E, 2566 ZJ Den Haag      070 3614847    www.studioflex.eu

Studio Flex

Kwaliteit van leven tot het uiterste brengen

Het kantoor van Studio Flex in Den Haag kenmerkt zich door creatief denken, een sterke teamgeest en een drive om enkel tevreden te zijn met de allerbeste oplossingen. ‘Ons team van architecten, ingenieurs, designers en vastgoedadviseurs werkt vanuit passie, is grensverleggend en innovatief. Studio Flex kan als onafhankelijke partij binnen het bouwproces in alle fases actief zijn, van initiatief tot gebruik. Naast de traditionele ontwerpproducten koppelen we ook het creatieve ontwerp- en denkproces aan adviserende dienstverlening, om tot absoluut maatwerk te komen.

Mensen in Nederland bevinden zich voor ongeveer 80% van de tijd in een gebouw. De directe invloed van vastgoed op ons leven is dus enorm! Helemaal als het gaat om een woning. Nadenken over het uiteindelijke gebruik van een huis, iemands thuis, geeft ons voldoening. Architectuur als tool om het beste resultaat te bereiken, in elke context. Studio Flex ontwerpt intelligente, hightechwoningen met een duurzaam karakter. Onze missie is om gezondere leefomgevingen te creëren door toepassing van slimme technologieën.

Naast nieuwbouwprojecten is Studio Flex ook actief binnen renovatie- en transformatieprojecten. Voor leegstaand vastgoed waarbij de potentie (nog) niet goed inzichtelijk is, maken wij een ontwerp dat écht bij de toekomstige gebruiker past. Transformatie kent namelijk vele voordelen. De omgeving van een betreffend pand is al tot wasdom gekomen: algemene voorzieningen in de buurt zijn aanwezig, groengebieden zijn ontwikkeld, net als de openbare infrastructuur, parkeervoorzieningen, winkels en scholen. Dat is voor de eventuele toekomstige gebruikers uiteraard erg gunstig.’

Voor informatie over actuele tarieven kunt u contact opnemen met het bureau.

Menzenlaan 48 E, 2566 ZJ Den Haag I 070 3614847 I www.studioflex.eu

 

Fotografie: Studio Flex