Algra & Marechal Architecten & Danilith    Marnixlaan 14, 4707 HZ Roosendaal      0165 570740    www.algra-marechal.nl

Algra & Marechal Architecten & Danilith

Architect én bouwer: kwaliteit en kostenbeheersing

Algra & Marechal Architecten is een modern bureau, in 1992 opgericht door Rindert Algra en Joop Marechal. De portfolio is divers van aard. Sinds de oprichting heeft het bureau naast projectmatige woningbouw en utiliteitsbouw vele honderden particuliere woningen ontworpen en gerealiseerd.

Sinds 2006 is villabouwer Danilith een vaste bouw-partner. Rindert Algra: ‘Voor opdrachtgevers van Danilith ontwerpen wij klassieke en moderne woningen die met het geautomatiseerde traditionele bouwsysteem van Danilith volledig en snel kunnen worden gebouwd. Met dit bouwsysteem kunnen woningen in vele architectuurstijlen in overeenstemming met het bestemmingsplan en beeldkwaliteitsplan van een bouwlocatie geheel op maat en naar wens van de opdrachtgever worden gerealiseerd.’

Woningen die op deze wijze door Danilith zijn gebouwd hebben de uitstraling en de kwaliteit van een traditioneel gebouwde woning. De materialisering met betonnen vloeren en binnenwanden en de detaillering met bak-stenen gevelafwerking, hardstenen elementen, zinken hemelwaterafvoeren en keramische dakpannen is standaard van een hoog niveau. Door het toepassen van een prefab gevelsysteem is een snelle bouwtijd gegarandeerd. Het budget wordt vooraf vastgesteld en binnen deze prijsstelling wordt een woning ontworpen en gerealiseerd. De woningen die zijn afgebeeld zijn voorbeelden van verschillende bouwstijlen die passen in het Danilith-systeem.

Voor een oriënterend gesprek en/of informatie over bouw- en ontwerpkosten kunt u vrijblijvend contact opnemen met het bureau.even geen ingewikkelde aanbestedingsprocedure te houden om een geschikte aannemer te vinden en hebben één aanspreekpunt voor het hele ontwerp- en bouwproces. De woningen die zijn afgebeeld zijn voorbeelden van de verschillende bouwstijlen die passen in het Danilithsysteem.

Algra & Marechal Architecten bv I
Marnixlaan 14, 4707 HZ Roosendaal I
0165 570740 I www.algra-marechal.nl

Danilith Delmulle Bouw bv I
Munnikenheiweg 43, 4879 NE Etten-Leur I
076 5015114 I www.danilith.nl