Andermans Villabouw BV    Zuidhaven 9, 4761 CR Zevenbergen      0168 323800    www.andermans.nl

Andermans Villabouw BV

‘Een woning bouwt u niet elke dag, misschien zelfs maar één keer in uw leven. U bent daarom op zoek naar een betrouwbare bouwpartner, een adviseur die uw wensen maar ook vooral uw ideeën kan vertalen in een betaalbaar en goed doordacht ontwerp. Een bouwpartner die begeleidt en adviseert van het begin tot aan de uiteindelijke oplevering van uw woning.

In Andermans heeft u zo’n bouwpartner gevonden. Andermans kenmerkt zich door een no-nonsense mentaliteit, korte lijnen en vooral verstand van zaken. Andermans levert maatwerkwoningen, traditioneel gebouwd op basis van geprefabriceerde gevelvullende lichtbetonelementen of Massief-Passief waarbij de wanden op de bouwplaats worden gestort in hoogwaardig isolerende bekisting / bouwstenen.

Afhankelijk van voorkeur en verwachtingspatroon is het ook mogelijk beide technieken te combineren waarbij slechts één belang voorop staat, uw tevredenheid en de zekerheid dat uw woning zal voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van comfort, isolatiewaarde en hieraan gerelateerd energieverbruik.

Energiezuinig of zelfs energieneutraal bouwen en wonen is de toekomst en nu bereikbaar binnen ieder budget en ontwerp. Geen zweverige theorieën maar kwaliteitsbouw op basis van betongietbouw. Duurzaam, solide, milieu- vriendelijk en blijvend besparend op de maandelijkse energienota.’

Wilt u meer weten over Andermans Villabouw Innovatieve Bouwvisie? Bel of mail onze adviseurs voor een vrijblijvende afspraak.

Kempische hoeve – Nesselande, Rotterdam
Prijsindicatie ontwerp- en bouwkosten: prijs op aanvraag (maatwerk).
Vloeroppervlak: 225 m2.
Inhoud woning: 785 m3.
Gevelmateriaal: herbruik gevelstenen en dakpannen.

Zuidhaven 9, 4761 CR Zevenbergen I 0168 323800 I www.andermans.nl