Architectenbureau Ton Burgers BNA    Zandvoortsestraat 8, 6691 EN Gendt      0481 424794 / 06 20871125    www.ton-burgers-architect.nl

Architectenbureau Ton Burgers BNA

Architect Ton Burgers heeft de afgelopen jaren een groot aantal particuliere woningen gerealiseerd. Zijn stijl wordt gekenmerkt door een strak en eigentijds handschrift, maar er wordt door hem ook in landelijke en traditionele stijl ontworpen.

Ton Burgers: ‘Het werk van de architect Gerrit Rietveld (Utrecht, 1888-1964) en van schilder Piet Mondriaan (Amersfoort, 1872-1944) zie ik als inspiratiebronnen. Door de invloed van de architect krijgt de opdrachtgever een op maat gemaakt ontwerp waarin zijn wensen en eisenpakket zijn verwezenlijkt.

Elke nieuwe opdrachtgever krijgt van mij vanaf het eerste ontwerp tot de laatste pennenstreek een geheel op maat ontworpen, betaalbare woning gepresenteerd die een comfortabel woongenot verschaft. Ik heb vanaf de eerste kennismaking tot en met de oplevering van de woning nauw contact met de opdrachtgever en ben pas tevreden als (waar mogelijk) alle woon-wensen en eisen zijn ingewilligd.

Woningontwerp en budget worden door mij van tevoren én tijdens de bouw bewaakt zodat onnodig meerwerk wordt voorkomen. De opdrachtgever is natuurlijk altijd vrij in de keuze voor een aannemer. Ik werk met diverse aannemers, ken de concurrerende bouwmarkt en kan opdrachtgevers desgewenst ook adequaat adviseren. Na de aanbesteding blijkt dat door het zichtbaar gemaakte, vaak substantiële prijsverschil de kosten van de architect meestal meer dan terugverdiend worden.
Iedere potentiële klant kan vrijblijvend een afspraak maken en/of mijn kantoor bezoeken en het benodigde advies krijgen.’

Prijsindicatie ontwerp- en bouwkosten: voor actuele tarieven kunt u contact opnemen met de architect.

Zandvoortsestraat 8, 6691 EN Gendt I 0481 424794 / 06 20871125 www.ton-burgers-architect.nl