Architektenburo Houweling    Hoekeindseweg 27, 2665 KA Bleiswijk      010 52159 22    www.houweling-architekten.nl

Architektenburo Houweling

Architektenburo Houweling ontwerpt landhuizen, bungalows, kantoren, bedrijfsgebouwen, winkels en zorginstellingen, maar begeleidt ook het hele bouwproces. Van het ontwerp tot aan de oplevering bent u bij ons verzekerd van professionele, onafhankelijke advisering en begeleiding, kwaliteit en maatwerk binnen het budget. Daarbij nemen wij u alle zorg uit handen. Het resultaat is een perfect, duurzaam en onderhoudsvriendelijk pand met uitstraling, daar kunt u bij ons op rekenen.

Met verschillende architecten in dienst kunnen wij zowel traditionele als moderne stijlen perfect uitwerken. Uiteindelijk moet de stijl van de woning zo bij u passen dat u zich er helemaal in thuis voelt. Met uw wensen, het bestemmingsplan, de welstandseisen en mogelijkheden maken we eerst een schetsontwerp en een raming van de bouwkosten. Bent u helemaal tevreden, dan volgt het aanvragen van de omgevingsvergunning.

In goed overleg met u, selecteren we vervolgens de aannemer op prijs, kwaliteit en goede referenties. Vervolgens begeleiden wij de bouw tot een mooi resultaat bij oplevering. Door de hoge kwaliteit van ons werk, de stabiele bezetting van ons kantoor en de veelgeroemde klantvriendelijkheid van het personeel komen bestaande klanten graag bij ons terug.

Bezoekadres: Hoekeindseweg 27, 2665 KA Bleiswijk
Postadres: Postbus 47, 2665 ZG Bleiswijk
010 52159 22
[email protected]