Architom en bouwbedrijf Future-Home    Laagsestraat 10-I, 7631 AM Ootmarsum      0541 769049    www.architom.nl

Architom en bouwbedrijf Future-Home

Door een uniek samenwerkingsverband tussen Architectenbureau Architom en bouwer Future-home wordt de vrijheid en kwaliteit van bouwen onder architectuur gecombineerd met de kostenvoordelen van catalogusbouw. Architom onderscheidt zich door de manier waarop de opdrachtgever centraal wordt gesteld in het hele ontwerpproces.
Architect Olde Dubbelink: ‘Veel architecten wanen zich een bouwheer die mag bepalen hoe een gebouw eruit gaat zien. Ik zie mijzelf als een werktuig dat de gedachten en woonwensen van zijn opdrachtgevers moet verwezenlijken. Door goed te luisteren en kritische vragen te stellen vertaal ik die wensen in een ontwerp. Tegelijkertijd kijken de bouwers van Future-Home over mijn schouders mee om het budget te bewaken. Dat garandeert een optimale prijs-kwaliteitverhouding én architectuur op maat. Omdat elke opdrachtgever andere wensen heeft, ontstaat er altijd een uniek gebouw.’ Jelte Jansen (Future-Home): ‘Een droomvilla wordt op deze wijze in goed overleg met de opdrachtgever gerealiseerd en is helemaal gericht op de bouwwensen én het budget van de opdrachtgever die dan ook niet geconfronteerd wordt met meerwerk.’ De portfolio van Architom en Future-Home wordt gekenmerkt door een opvallende verscheidenheid aan architectuurstijlen. Binnen elk gewenst budget worden villa’s ontworpen en met een zeer hoog afwerkingsniveau gebouwd met de bouwzekerheid van het Woningborg-garantiefonds. Bijkomend voordeel is ook dat opdrachtgevers één aanspreekpunt hebben voor het hele ontwerp- en bouwproces. De jarenlange samenwerking tussen Architom en Future-Home werpt zijn vruchten af in deze tijd waarin budgetten onder druk staan en de kwaliteitsnormen hoog zijn.

Architom I Laagsestraat 10-I, 7631 AM Ootmarsum I 0541 769049 I www.architom.nl

Future-Home I Twentelaan 24, 7609 RE Almelo I 0541 769049 I www.future-home.nl, www.devillaspecialist.nl, www.denieuwbouwarchitect.nl