ARHK Architecten    Swammerdamstraat 26, 1091 RV Amsterdam      020 6936839    www.arhk.nl

ARHK Architecten

Warm minimalisme

ARHK Architecten is in 2005 opgericht door architecten Jorg Arntz en Sebastian Hardeveld Kleuver. Er is ruime ervaring opgedaan op het gebied van nieuwbouw-, renovatie- en herbestemmingsprojecten. Met een eigen, herkenbare stijl worden er o.a. woningen met bijzondere interieurs gerealiseerd.

Het architectenbureau is liefhebber van strakke, moderne architectuur waarin de gebruiker ruimte ervaart voor rust, comfort en contact met de natuur. Dat resulteert in een signatuur die door ARHK ‘warm minimalisme’ wordt genoemd.

Met een werkmethode gebaseerd op een gedetailleerde analyse van de vraag van de opdrachtgever wordt een moderne en tijdloze stijl gecreëerd. Door structuur in de ontwerpen schept de architect rust voor de gebruiker. Er worden moderne, strakke materialen gecombineerd met natuurlijke materialen om een sfeer van geborgenheid op te wekken.

Het bureau heeft veel kennis in huis met betrekking tot het ontwerpen en plaatsen van meubels in interieurs. Deze kennis is onder andere waardevol bij het toepassen van geïntegreerde maatwerkoplossingen. Denk hierbij aan een walk-in-closet of keuken en ook aan bijkomende installaties.

Om opdrachtgevers maximaal te ontzorgen beslaan de werkzaamheden bij exterieur- en interieurprojecten het gehele spectrum van ontwerp tot oplevering.

Er wordt gewerkt aan de hand van het beschikbare budget van de opdrachtgever. In de schetsontwerpfase worden de kosten inzichtelijk gemaakt om financiële verrassingen te voorkomen.

Swammerdamstraat 26, 1091 RV Amsterdam I 020 6936839 I www.arhk.nl

Fotografie: ARHK Architecten
Fotografie: Eternit