atelier PUUUR    Levantkade 67, 1019 MJ Amsterdam      020 8904450    www.puuur.nl

atelier PUUUR

Na een carrière in dienst van verschillende gerenom-meerde architectenbureaus waar hij ervaring opdeed in grote- en kleinschalige woningbouwprojecten richtte Furkan Köse in 2005 architectenbureau Atelier PUUUR op.

Furkan Köse: ‘PUUUR staat voor de kracht van de eenvoud. Voor de zuivere, subtiele, minimalistische benadering en pure, eenduidige schoonheid waarin het detail en de toegepaste materialen net zo belangrijk zijn als de totaalvisie. Kwaliteit, duurzaamheid en kostenbeheersing spelen een grote rol in het ontwerp- en bouwproces.

Een wezenlijk onderdeel is ook de nauwe samenwerking tussen de architect en opdrachtgever. Alleen dan kan er een efficiënt en op maat gesneden “maatpak’’ ontstaan dat perfect past bij de levensstijl van de gebruikers. Een droomhuis met heldere, slimme, kostenbesparende oplossingen en een maximale kwaliteit, woonplezier en bijzondere uitstraling’.

Het afgebeelde huis (170 m²) is, als voorbeeld, ontworpen voor Nieuw Leyden en voldoet aan alle randvoorwaarden. Licht, lucht en ruimte staan centraal. Een riante patio op de eerste verdieping vormt de privé buitenruimte en het hart van het huis.

ADRES
Atelier PUUUR
Houthavenkade 19
1014 ZB Amsterdam
020 8904450
email: [email protected]