Bouw 2000    Editiestraat 6, 1321 NG Almere     036 5461000    www.bouw2000.nl

Bouw 2000

Bouw een duurzaam huis met vernieuwbare materialen

Een eigen huis laten bouwen doe je niet iedere dag. Daarom is het belangrijk een partner te hebben die verstand van zaken heeft, met je meedenkt en je kundig begeleidt. Een kleine verbouwing, een bijzondere dakopbouw, een renovatie of een compleet nieuw huis: Bouw 2000 is groot genoeg om alles voor je te regelen en klein genoeg om het werk precies aan te passen aan je wensen en ideeën.

Het team begeleidt opdrachtgevers van de eerste schets tot de laatste inspectie. Je hebt voor het hele traject dus maar met één partij en één aanspreekpunt te maken, ook voor bouwkundige en constructieve tekeningen en berekeningen en het verzorgen van bouwaanvragen en vergunningen.

‘Als constructeur vinden we het van belang om al in een vroeg stadium bij het ontwerpproces betrokken te zijn. Ook wanneer de opdrachtgever al contact heeft met een architect denken we graag mee om de woning zo praktisch, duurzaam en kostenefficiënt mogelijk te ontwikkelen. Waar nodig schakelen we extra adviseurs in voor de installatietechniek of het bouwfysische deel. Ook als er al een volledig uitgewerkt bouwplan is. Verwacht bij ons geen standaardoplossingen maar unieke verbouwingen en nieuwbouwhuizen. Ook het afbouwniveau bepaalt de opdrachtgever bij ons helemaal zelf.’

Bouw 2000 levert maatwerk en realiseert tussenwoningen, hoekwoningen, vrijstaande villa’s en bungalows en verzorgt het volledige bouwtraject, met de (woon) wensen en ideeën van de opdrachtgever als basis. Het team kan ook energieneutrale woningen realiseren.

Voor actuele tarieven kunt u contact met ons opnemen. Het eerste kennismakingsgesprek is vrijblijvend. Met ruim 25 jaar ervaring biedt Bouw 2000 kwaliteit en zekerheid, die onderstreept wordt door Woningborg (zie pagina 43) en Bouwgarant. Belt of mailt u ons, als u meer wilt weten.

Editiestraat 6, 1321 NG Almere I 036 5461000 I www.bouw2000.nl