Brand BBA l BBA Architecten    Dam 67, 2951 GA Alblasserdam      078 6919211    www.brandbba.nl

Brand BBA | BBA Architecten

De ontwerpen van Brand BBA l BBA Architecten kenmerken zich door hoogwaardige architectuur, kwaliteit, beleving en de juiste relatie met de omgeving gerelateerd aan de wensen van de opdrachtgever. Het oeuvre van dit bureau is dan ook zeer divers – van klassiek tot modernistisch – waarbij de detaillering altijd een grote rol speelt.

Daarnaast wordt gestreefd naar evenwicht tussen creativiteit en gezond verstand. Het ontwerp moet immers uitvoerbaar blijven. Bij het ontwerpen van Villa De Hofstede was het belangrijk rekening te houden met de historische bebouwing van de omgeving. Kenmerken ervan zijn echter niet ‘letterlijk’ overgenomen maar kregen een mooie vertaling in een toch eigentijds ontwerp.

Het resultaat is een klassiek vormgegeven villa, gebouwd van hoogwaardige materialen en vele authentieke details. Samen ontwerpen en samen realiseren is hét credo van Brand BBA l BBA Architecten.

De ontwerpfase is een dynamisch proces waarin de opdrachtgever volop meedraait. Uiteindelijk ligt er een definitief ontwerp, dat staat of valt met een gedegen bouwkundige uitwerking. Naast het verzorgen van de complete bouwaanvraag en de eventuele milieuaanvraag is het bureau ook verantwoordelijk voor het maken van werktekeningen, details, constructie en het bestek. Het bureau is de opdrachtgever ook graag van dienst tijdens het bouwproces zodat kosten en planning binnen de afgesproken limiet blijven.

Dam 67, 2951 GA Alblasserdam
[email protected]
078 6919211