Building Design Architectuur    Stationsstraat 37, 7622 LW Borne      074 2659966    www.buildingdesign.nl

Building Design Architectuur

Diversiteit en anticipatie

“Goede architectuur is een cohesie van esthetiek en bouwkunde, waarbij de (woon)wensen van de opdrachtgever centraal staan”. Met deze filosofie startte Dinant Oude Lenferink in 1999 Building Design Architectuur. Zijn onderneming bestaat inmiddels uit dertig werknemers die zijn uitgangspunten beschouwen als ruggengraat van het bedrijf.

Het team is thuis in alle voorkomende architectuurstijlen; van klassiek tot modern, van kleine verbouwingen tot en met nieuwbouwprojecten van formaat. Het klantenbestand bestaat uit o.a. particulieren, aannemers, ontwikkelaars, woningstichtingen en gemeenten door heel Nederland.

Bedrijfsleider Roy Pol: ‘Diversiteit en anticipatie is onze kracht. Aan de hand van een gesprek met de opdrachtgever stellen wij een team samen met ervaring in het type woning dat wordt gewenst.

Het is de taak van dit team om op de wensen van de opdrachtgever te anticiperen en hem/haar door het gehele traject te begeleiden, het financiële plaatje te bewaken, de omgevingsvergunning en alle benodigde rapporten te regelen en desgewenst andere disciplines binnen ons bureau in te schakelen. Dat kan onze interieurarchitect zijn maar ook onze jurist voor het maken van een bestemmingsplan.

Bouwen gaat over het realiseren van dromen. Wij geloven dat iedereen zijn eigen ideeën moet kunnen waarmaken als het om het bouwen van een woning gaat. Het eerste (kennismakings)gesprek met ons is geheel
vrijblijvend!’

Schuurwoning – Haarlo. T/m omgevingsvergunning ± € 7.500,-. Interieurarchitect ± € 2.500,-. T/m prijs- en contractvorming ± € 5.000,-. Bouwkosten: ± € 265.000,- (incl. btw). Vloeroppervlak: ± 175 m². Inhoud woning: ± 600 m³. Constructiemethode: traditioneel. Gevelmateriaal: metselwerk, natuursteen, hout.

Stationsstraat 37, 7622 LW Borne I 074 2659966 I www.buildingdesign.nl

Fotografie en beeld: Building Design Architectuur