Designa Interieur – Architectuur    Torenlaan 2, 1251 HJ Laren      035 3033733    www.designainterieur.nl

Designa Interieur – Architectuur

architectuur BNA-interieurarchitectuur
BNI-bouwmanagement-styling

Designa Architectuur begeleidt opdrachtgevers bij het zoeken naar een geschikte bouwlocatie tot en met het opleveren van een woning compleet met kunst aan de muur en gordijnen voor het raam. Tanja van der Laan: ‘Wij zijn als ontwerpers bezig met creativiteit, met een ontdekkingstocht. Om die te laten slagen moet je je bescheiden opstellen. Wij dicteren dan ook nooit maar stellen de wensen van de opdrachtgever centraal en tillen die op creatief vlak naar een hoger niveau. Functies in het interieur moeten bepaald worden aan de hand van de leefstijl van de opdrachtgever. Wordt de keuken of juist de homecinema de belangrijkste plek in huis? Wat zijn persoonlijke items die een bijzondere plek in het interieur verdienen zonder dat het een chaos wordt? Daarnaast worden de mogelijkheden van een perceel onderzocht en de spelregels van het bestemmingsplan en de wensen van de welstandscommissie geanalyseerd. Het mag wat ons betreft allemaal soms net iets uitdagender en spannender en we schromen dan ook niet om de grenzen van de regelgeving op te zoeken.

Wat materialisatie betreft sluiten wij qua stijl en expertise aan bij de architectuur die op De Blaricummermeent wordt nagestreefd. We werken met kwalitatief hoogwaardige materialen die door veroudering steeds mooier worden. De uitdaging om het architectuurbeeld van Blaricum als inspiratiebron te gebruiken en op eigentijdse wijze te benutten in een ontwerp gaan we graag aan.’

Designa heeft op de Torenlaan 2 in Laren een inspiratiecentrum geopend waar iedereen die geïnteresseerd is in exclusief bouwen van harte welkom is om zich vrijblijvend te laten inspireren.

Designa Interieur – Architectuur
Torenlaan 2
1251 HJ Laren
www.designainterieur.nl

email: [email protected]

De Ryt 1
1251 JM, Laren
035 3033733
[email protected]