DJØST studio for architecture and design    Joseph Ledelstraat 128, 2518 KM Den Haag      070 7620028    www.djost.nl

DJØST studio for architecture and design

Modern, minimalistisch, maar belangrijkste is uw ‘thuis’

Jos van Heerde studeerde in 2007 cum laude af in architectuur aan de TU in Delft waarna hij in 2008 DJØST studio for architecture and design startte. Een Nederlands designlabel dat werkt met een jong creatief team van architecten, ingenieurs en interieurontwerpers met één gezamenlijk doel: een harmonisch thuis creëren met de juiste balans tussen emotie en functie. DJØST richt zich op zowel architectuur als op het vormgeven van interieurs en meubilair. Elementen die volgens Van Heerde in een goed ontwerp onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn.

Het werk, met de open plattegronden en strakke lijnen, is modern en minimalistisch te noemen. Van Heerde: ‘De belevenis van de ruimte en de inpassing in de omgeving staan bij ons centraal in het ontwerpproces. Ik wil architectuur realiseren die door een heldere positionering van het programma ingaat op de omgeving. Het ligt dan ook voor de hand dat we ons, naast ontwerpen, richten op onderzoek naar de meteorologische elementen per ontwerplocatie waardoor duurzaamheid en passief bouwen voor ons een vanzelfsprekendheid wordt.

Nieuwe ideeën komen niet van de tekentafel. Het zijn gedachten: ontstaan uit een samenspel van feiten, meningen, ervaringen, wensen en verlangens. Aandachtig luisteren om uw gedachten in kaart te brengen, is daarom de basis van elk goed ontwerp. Een ontwerp waarin ideeën zijn omgevormd tot een samenspel van strakke lijnen, fijne kleuren, mooie eerlijke materialen en prettig licht is een vertaalslag die we bij DJØST willen maken.

Concreet betekent dit dat wij een ontwerp op maat leveren. We zitten graag vanaf het eerste idee tot en met de oplevering samen met de opdrachtgever aan tafel.’

Hilltop villa – Loulé Algarve Portugal
Vloeroppervlak: 380 m2. Inhoud woning: 1140 m3. Constructie-methode: staal- en stapelbouw. Gevelmateriaal: stucwerk, natuursteen en hout. Elektrische warmtepomp op buitenlucht. Zonnepanelen en/of zonnecollectoren.

Joseph Ledelstraat 128, 2518 KM Den Haag I 070 7620028 I www.djost.nl

Beeld: DJØST studio for architecture and design