Fierloos Architecten    Stationspark 45, 4462 DZ Goes      0113 230470    www.fierloos.nl

Fierloos Architecten

De essentie uitgesproken

Sinds de oprichting in 1973 heeft Fierloos Architecten zich ontwikkeld tot een bureau met zeer uiteenlopende werkzaamheden: van het realiseren van scholen en kerken, woongebouwen en winkelcentra tot het ontwerpen van bijzondere villa’s. Het team heeft zich menigmaal bewezen bij het ontwerpen van herkenbare, kwalitatief hoogwaardige architectuur die zich het beste laat omschrijven als puur en tijdloos. Martin Fierloos: ‘Voor ons is het belangrijk om een gebouw te maken met een herkenbare vorm en nauwgezette detaillering zonder al te veel poespas. Met materialen die in hun pure vorm tot hun recht komen en zodanig worden toegepast dat ze hun kwaliteit in de loop van de tijd behouden.

We zoeken altijd naar de essentie in een opgave en vertalen die in een uitgesproken, heldere vormgeving. Een goed gebouw voldoet naar ons idee aan de wensen van de gebruikers, is bestand tegen veranderingen in de tijd, past op de locatie en is duurzaam.

We maken wat betaalbaar en maakbaar is. Elk gebouw is een product van afwegingen waarbij plannen worden getoetst aan de uitgangspunten en het budget. Daarnaast hechten wij grote waarde aan toekomstbestendige gebouwen. Slimme plattegronden maken een verandering van gebruik of van gebruikers mogelijk zonder ingrijpende verbouwingen. We geloven in een integrale aanpak. Een brede kennis en jarenlange ervaring op het gebied van bouwtechniek, bouwfysica, constructies, brandveiligheid, kosten en procesmanagement zijn onlosmakelijk verbonden met professionaliteit. Daarnaast vertrouwen we op een eenvoudige organisatiestructuur met een heldere aanpak, korte communicatielijnen en duidelijke aanspreekpunten.’

Woonhuis – Domburg
Prijsindicatie ontwerp- en bouwkosten: op aanvraag.
Vloeroppervlak: 315 m2. Inhoud woning: 915 m3.
Constructiemethode: traditioneel. Gevelmateriaal: gevelstucwerk, baksteen, Western Red Cedar, aluminium kozijnen.

Stationspark 45, 4462 DZ Goes I 0113 230470 I www.fierloos.nl

 

Fotografie: Fierloos Architecten