Équipe voor Architectuur en Urbanisme BNA    Pedro de Medinalaan 7-j, 1086 XK Amsterdam      020 4614600    www.equipeamsterdam.nl

Équipe voor Architectuur en Urbanisme BNA

Aandacht tot in het fijnste detail

‘Ontwerpen is een geweldig vak. Daarin willen we goed zijn en zelfs nog beter dan dat. Dus hebben we een sterk team gevormd om tot de allerbeste prestaties te komen. Zo werken wij aan iedere klus. We stellen het beste netwerk samen met ons bureau Équipe als sturende kracht en uw ontwerpvraag als middelpunt.’

Met het ontwerp van vier woningen op het Kleine Rieteiland van IJburg in Amsterdam startten Daniëlle Segers en Huib van Zeijl in 2003 hun eigen bureau voor architectuur en stedenbouw. Sindsdien hebben zij met een gedreven team van medewerkers, adviseurs, leveranciers, aannemers en interieurbouwers gewerkt aan een breed portfolio: van openbare ruimte tot interieur, van kantoren tot woonhuizen, van landschap tot meubel: Équipe levert maatwerk voor iedere opdrachtgever met een bijzondere ontwerpvraag.

Kenmerkend voor het werk van Segers en Van Zeijl zijn een zorgvuldige inpassing in de stedelijke omgeving of het landschap, een conceptuele aanpak, heldere lijnvoering en een sterke technische en architectonische uitwerking. Dat resulteert in projecten met een moderne vormgeving, verfijnd gedetailleerd met duurzame materialen en technieken en trotse opdrachtgevers.

‘Onze aanpak is simpel. Die begint met goed luisteren en het helder formuleren van de vraag. We verzamelen alle belangrijke gegevens, analyseren en onderzoeken, zijn principieel maar ook pragmatisch, om te komen tot de beste alternatieven en uiteindelijk tot die ene oplossing die staat als een huis. Een huis dat aanvoelt alsof het er altijd al geweest is.”

Pedro de Medinalaan 7-j, 1086 XK Amsterdam I 020 4614600 I www.equipeamsterdam.nl

Fotografie: ​Tim Van de Velde