EVE Architecten    Ernst Machstraat 2, 7442 DL Nijverdal      0548 656950    www.eve-bv.nl

EVE Architecten

Het team van EVE Architecten werkt al ruim twaalf jaar met veel plezier aan uiteenlopende ontwerpopgaven. Naast grootschalige woonwijken, zorggebouwen en renovaties van gemeente- en rijksmonumenten heeft het ook een groot aantal bijzondere particuliere woningen opgeleverd.

Het bureau is erin gespecialiseerd creativiteit en klantwensen te vertalen naar tijdloze architectuur zonder daarbij de functionaliteit en de kosten uit het oog te verliezen en combineert een nuchtere, realistische houding met grote passie voor vormgeving. Daarbij wordt er goed geluisterd naar de (woon)wensen van de opdrachtgever.

‘Een droomwoning “vertelt” wie de bewoners zijn en is een persoonlijke plek waar je je helemaal thuis moet voelen. Elk ontwerp dat wij maken is dan ook uniek. We starten altijd met een leeg vel papier en maken schetsen aan de hand van de ligging van de bouwkavel en de wensen van de toekomstige bewoners. Vervolgens gaan we samen met de opdrachtgever het ontwerp- en bouwproces in. Om duidelijkheid te scheppen hebben we het gehele traject opgeknipt in overzichtelijke stappen zodat iedereen exact weet wat we doen en wat het resultaat zal zijn. We laten ons daarbij graag inspireren door onze opdrachtgevers en gaan vervolgens aan de slag om zijn woonwensen te realiseren.

Helder, praktisch en transparant. De architectuur, het interieur, de bouwvoorbereiding en de begeleiding tijdens de bouw: het wordt allemaal door ons geregeld. Het resultaat: een warm thuis met een speciaal tintje. Een plek met een ziel die zindert. Een plek om van te houden. Want daar is het uiteindelijk allemaal om te doen. We nodigen u dan ook graag uit om ons te inspireren!’

Prijsindicatie ontwerp- en bouwkosten: voor actuele tarieven kunt u contact opnemen met het bureau.

Ernst Machstraat 2, 7442 DL Nijverdal I 0548 656950 I www.eve-bv.nl