Hofman Dujardin Architecten    Sumatrakade 737, 1019 PV Amsterdam      020 5286420    www.hofmandujardin.nl

Hofman Dujardin Architecten

Kubuseiland is een interessante locatie om een eigen huis te laten bouwen. De prachtige natuur en de ruime opzet maken het gebied tot een unieke woonomgeving. Ons bureauprofiel kan worden omschreven als Shaping Intuition. Dit betekent dat wij een woonomgeving ontwerpen waarin de bewoners zich op een vanzelfsprekende, natuurlijke manier goed voelen in de woning. Wij anticiperen op de intuïtie van de mens. Daarbij zijn de belangrijkste thema’s ruimtelijkheid, verbinding, expressie en geborgenheid.

Onder ruimtelijkheid verstaan wij licht, lucht en ruimte. Onder verbinding verstaan we de verbinding met de natuur, de verbinding tussen ruimtes en de verbinding tussen personen. Expressie betekent een mate van spektakel en fascinatie in de woning. En onder geborgenheid verstaan we rust en privacy. De balans tussen ruimtelijkheid, verbinding, expressie en geborgenheid is voor iedereen verschillend. Om deze balans te vinden starten we ieder ontwerp met een uitgebreid interview met de bewoners en maken een inventarisatie van alle wensen.

Onze gerealiseerde projecten worden gekenmerkt door eenvoud, inspiratie, kwaliteit en oprechtheid. Zo zijn onze projecten en zo zijn wij. Naast architectuur zijn wij tevens gespecialiseerd in interieurontwerp. Hierdoor kunnen we het interieur en het exterieur naadloos op elkaar laten aansluiten. Met een sympathiek team van gemiddeld tien architecten en interieurontwerpers helpen wij u graag uw droomhuis te realiseren.

U bent van harte welkom voor een vrijblijvend gesprek bij ons op kantoor, of wij bezoeken u thuis voor een eerste kennismaking.

Hofman Dujardin Architecten I Sumatrakade 737, 1019 PV Amsterdam I 020 5286420 I www.hofmandujardin.nl