Houtwerk Hattem    1e Industrieweg 1, 8051 CN Hattem      038 4441765    www.houtwerk.com

Houtwerk Hattem

Wij houden van hout

In dit familiebedrijf wordt al bijna zestig jaar alles wat je binnenshuis aan meubelen en keukens zou willen hebben ontworpen en gemaakt. Rode draad en specialisme is het werken met massief hout. En dat wordt door het team zelf op stam uitgezocht. Het gehele proces van boom tot eindproduct vindt in Hattem plaats.

Jolande van Apeldoorn: ‘Wij maken bijna alles custom made, geven advies, en ontwerpen en produceren meubelen en keukens in onze eigen fabriek.

Er worden alleen Nederlandse houtsoorten toegepast. Het resthout gebruiken we voor onze houtkachel die al onze gebouwen verwarmt.

Ontwerpen worden in overleg met de opdrachtgever en/of (interieur)architecten gemaakt. We kunnen (bijna) alles maken. Hout is altijd het uitgangspunt, maar ook materialen als MDF of HPL kunnen worden toegepast.

In onze spuiterij worden materialen in alle gewenste kleuren gespoten waarbij een natuurlijke uitstraling prioriteit is. Het kan uiteraard ook nog natuurlijker door het met een natuurolie te behandelen.’

Houtwerk Hattem is het enige Nederlandse bedrijf dat het hele proces van stam tot eindproduct zelf uitvoert. Producten worden in heel Nederland geleverd.

Ga eens kijken in de unieke ronde fabriek in Gelderland. Het eerste kennismakingsgesprek is vrijblijvend.

Woning – Eemnes
Houtsoort: massief eiken (Slangenburg). Kleur: rustiek A met witzweem. Details grepen: geschuurde RVS-stangen. Werkblad materiaal: beton, kleur: F7520, bladdikte: ca. 5 cm dik. Inclusief pop-up.

1e Industrieweg 1, 8051 CN Hattem I 038 4441765 I www.houtwerk.com

Fotografie: Frans Photography – Wapenveld