DaF-architecten    Beukelsdijk 101, 3021 AE Rotterdam      010 2621706    www.Tiny-A.nl

www.dafarchitecten.nl

DaF-architecten

Groots wonen op 50 m2 +

Wat is een huis? Wat heb je eigenlijk nodig om te wonen? Een dak boven je hoofd, dat is het belangrijkste. De Tiny-A is in principe precies dát, een dak. Dat is tevens het goedkoopste bouwelement dat er is, verankerd aan een funderingsplaat.

Na jarenlang ervaring in de (woning-)bouw te hebben opgedaan ontstond bij Daan Bakker van DaF-architecten de wens om een betaalbaar, duurzaam, comfortabel en uitbreidbaar huisje te ontwikkelen: de Tiny-A. Het prototype is al gebouwd op de Tiny-house expo in Almere.

De Tiny-A start met een tiny oppervlak van 50 m² en een inhoud van 145 m3. Dankzij de vrije hoogte onder het dak van zeven meter is het toch een genereuze ruimte. Eén groot meubel organiseert het interieur en combineert zowel kast, keuken als trap. Bovenop de keuken en de badkamer is een kleine, intieme mezzanine (tussenvloer) waar je kunt slapen of/en werken.

De Tiny-A is geheel naar de ruimtewensen van de opdrachtgevers eenvoudig in lengte uit te breiden of te schakelen. Kangoeroewoning, ouder-kindhuis, rug-aan-rugwoning: het is allemaal mogelijk.

De Tiny-A is all-electric, energieneutraal en duurzaam. Zonnepanelen zorgen voor álle benodigde energie, waarmee het huis(je) op jaarbasis nul-op-de-meter is. De Tiny-A is sleutelklaar of als casco te koop.

Tiny-A – Almere
Prijsindicatie ontwerp- en bouwkosten: ± € 130.000,- (incl. btw).
Vloeroppervlak: 50 m2. Inhoud woning: 145 m3. Constructie: houtskeletbouw. Gevelmateriaal: thermisch verduurzaamd hout. Prijs all-in, sleutelklaar en energieneutraal, exclusief fundering.

Beukelsdijk 101, 3021 AE Rotterdam I 010 2621706 I www.Tiny-A.nl / www.dafarchitecten.nl

Fotografie en beeld: DaF-architecten