Huiz&    Korte Papaverweg 7, 1032 KA Amsterdam      06 45 22 42 84    www.huiz-en.nl

Huiz&

Huiz& is ontstaan uit een samenwerking tussen ANA architecten en De Block Projecten. Het bureau is opgericht in 2011 en biedt opdrachtgevers een integraal advies op het gebied van ontwerp, constructie, installaties, prijsvorming en bouwbegeleiding.

Huiz& realiseert persoonlijke, duurzame houtskeletwoningen en ontwerpt maatwerk voor de prijs van confectie. De woningen voldoen ten minste aan de passiefhuisnorm en kunnen eenvoudig naar energienul of energieplus niveau opgewaardeerd worden. Terugkerende ontwerpaspecten zijn interne ruimtelijkheid en een sterke relatie tussen binnen en buiten.

Jannie Vinke: ‘Bij elke opgave wordt gekeken naar contextuele kenmerken, die worden vertaald in eigentijdse architectuur die zich thuis voelt op de locatie. Door verschillende adviseurs in één organisatie te integreren is er één aanspreekpunt en ligt de verantwoordelijkheid voor een optimaal product in één hand waardoor de opdrachtgever meer waar krijgt voor zijn geld.’

Huis VV is een passiefhuis. Het schuine dak is optimaal georiënteerd op de zon, waardoor een uitbreiding naar een nulenergiewoning mogelijk is. Het doorlopende dakvlak creëert een beschutte veranda die omarmd wordt door de L-vormige woonruimte.

Dit huis kan door Huiz& gerealiseerd worden vanaf € 200.000 (bouw- en advieskosten incl. btw).

Huis JB is een vrijstaand woonhuis in Heerlen. Woon- en buitenruimtes zijn verschoven ten opzichte van elkaar waardoor spannende ruimtelijke verbindingen ontstaan.

Huis SW is een woning op IJburg. Het gevelbeeld wordt bepaald door reusachtige, opeengestapelde kaders van Afzelia doussié-hout die omgeven zijn door rood stucwerk. Door middel van openslaande, glazen deuren kan de buitenwereld naar binnen worden gehaald.

Huiz& BV
Korte Papaverweg 7
1032 KA Amsterdam
t 06 45 22 42 84 Marcel van der Lubbe
t 06 24 11 00 12 Evert Jan de Vries
m [email protected]
w http://www.huiz-en.nl