Huls Architecten    Bergerslag 3, 7951 DR Staphorst      0522 461567    www.hulsarchitecten.nl

Huls Architecten

Woondromen waarmaken

Huls Architecten is sinds 1979 actief in de volle breedte van de bouw en realiseert kleine tot middelgrote werken. De portfolio wordt niet gekenmerkt door een bepaalde stijl. Er worden moderne en klassieke ontwerpen gemaakt waarbij altijd wordt gestreefd naar esthetische en technische kwaliteit. Vormgeving en bouwkunde zijn met elkaar in balans. De ontwerpen zijn maakbaar en daardoor betaalbaar.

Jenko Huls: ‘Ieder bouwplan is uniek en kent zijn eigen mogelijkheden, kansen, grenzen en beperkingen. Niet het plan, maar de opdrachtgever staat bij ons centraal. Die heeft persoonlijke dromen, ideeën en wensen. Dat maakt de keuze van een architect ook zo belangrijk. Alleen als die scherp luistert naar verwachtingen en die vertaalt in creatieve en uitvoerbare ontwerpen, krijgt de toekomstige bewoner precies wat hij/zij wil. We willen niet alleen aan de wensen en verwachtingen voldoen, maar ze overtreffen. Voordat de eerste schetsen aan het papier worden toevertrouwd gaan we met de opdrachtgever in gesprek. Functionele eisen, stijlvoorkeuren en financiële grenzen komen daarbij aan de orde. We laten voorbeelden van gerealiseerde bouwwerken zien en willen vooral inspireren.’

Het laten ontwerpen en bouwen van een eigen vrijstaande woning is een droom van veel Nederlanders. Kan die droom werkelijkheid worden? Ga dan eerst eens aan tafel zitten bij Huls Architecten. Ze ontzorgen opdrachtgevers van eerste schets tot aan de oplevering van de woning. Hoe? Door het gehele proces te begeleiden, inclusief vergunningaanvraag, bestek, aanbesteding en bouwbegeleiding. Zo krijgt u alle tijd om u bezig te houden met de aankleding en inrichting van uw droomhuis.

Elke opdrachtgever wordt uitgenodigd voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Bergerslag 3, 7951 DR Staphorst I 0522 461567 I www.hulsarchitecten.nl

Fotografie en beeld: Huls Architecten en Jaco Hoeve Fotografie