K3 ARCHITECTUUR    Eusebiusbuitensingel 79, 6828 HZ Arnhem      026 20 20 263    www.k3architectuur.nl

K3 ARCHITECTUUR

Het team van het bureau K3 ARCHITECTUUR heeft al meer dan vijfentwintig jaar ervaring met het realiseren van woningen voor particuliere opdrachtgevers.

Erik van Koolwijk: ‘Onze ontwerpen worden getypeerd door oog voor detail, het gebruik van mooie, duurzame materialen en een hoog afwerkingsniveau. Wij creëren graag een “thuis” voor onze opdrachtgevers.

Door intensief te communiceren en ons open te stellen voor wensen en ideeën proberen we een optimaal ontwerp te maken. De opdrachtgever kent zijn eigen uitgangspunten immers vele malen beter dan wij. We ontwerpen dan ook niet in een vaste stijl. Dat zou ten koste kunnen gaan van individuele wensen en de mogelijkheden die een locatie ons biedt.’

De woning in Arnhem is als compositie van ruimtes en zichtlijnen ontworpen. Hoogteverschillen op de begane grond zorgen voor een scheiding van leefruimten zonder gebruik te maken van wanden. De gevel, die bestaat uit twee kleuren metselwerk, is als een samenspel van schijven rondom de compositie van ruimten gevouwen.

Het ontwerp voor de woning in de Lanenbuurt (Elst) is gebaseerd op een traditionele woning met kap en een hedendaagse vormgeving. Het ontwerp biedt de mogelijkheid om het ruimtegebruik aan te passen aan persoonlijke wensen.

Villa Horsthuis is in Frank Lloyd Wright-stijl ontworpen worden. Daarnaast is de villa volledig vormgegeven vanuit de mogelijkheden die de kavel bood. De woningen in Goirle maken onderdeel uit van een historisch kloostercomplex. Het ruimtepotentieel en de oorspronkelijke details dienden als uitgangspunten in de woningontwerpen.

Bezoekadres
Eusebiushof (14e verdieping)
Eusebiusbuitensingel 79
6828 HZ Arnhem
T: +31(0)26 20 20 263
E: [email protected]