Lab32 architecten    Mevrouw van der Meijstraat 14, 6243 AP Geulle      043 3655536    www.lab32architecten.nl

Lab32 architecten

Architect Loek Stijnen is gespecialiseerd in het realiseren van exclusieve villa’s voor opdrachtgevers die houden van moderne architectuur en vinden dat hun thuis moet passen als een exclusief maatkostuum. Eigentijdse vormgeving, spannende relaties tussen binnen- en buitenruimten, fraaie zichtlijnen en het gebruik van heldere, eerlijke materialen zijn sleutelwoorden. Stijnen: ‘De wensen van de opdrachtgever staan centraal; onderlinge wisselwerking brengt een bouwplan naar het gewenste niveau. Opdrachtgevers kunnen bij ons rekenen op een persoonlijke begeleiding door de architect die van begin tot eind bij het project betrokken blijft, de kosten bewaakt en de kwaliteit tot in de kleinste details kan garanderen. Wij bieden graag een totaalconcept aan, waarbij naast het exterieur ook een interieur- en tuinontwerp wordt gerealiseerd waardoor er een logisch, kloppend geheel ontstaat. Levensloopbestendigheid, wonen in combinatie met werken, flexibiliteit, duurzaamheid en energiezuinigheid zijn thema’s die bij ons volop in de belangstelling staan.’

Het ontwerp van Villa Spee is gebaseerd op de liefde die de bewoners koesteren voor het buitenleven. De woonbox zweeft boven het glooiend landschap. Panoramische raampartijen optimaliseren de relatie tussen binnen- en buitenruimten. Het interieur is met mooie zichtlijnen in harmonie ontworpen. Villa Barbier is ontwikkeld vanuit de ligging in het groen, de bezonning en de zichtlijnen. De volledig glazen gevels die de verbinding vormen tussen de voor- en achterbeuk zorgen voor een royale daglichttoetreding. De gebogen voorgevel heeft een duidelijke horizontale geleding om zoveel mogelijk lengte te creëren. Het interieur en de tuin met zwembad en poolhouse zijn samen met de villa ontworpen. Beide villa’s staan garant voor een bijzonder hoog woongenot.

Prijsindicatie ontwerp- en bouwkosten: op aanvraag. Wij vinden het belangrijk om in een vroeg stadium inzicht te krijgen of wensen binnen het budget haalbaar zijn en besteden daarom veel aandacht aan de samenstelling van het budget en de controle daarvan.

Mevrouw van der Meijstraat 14, 6243 AP Geulle I 043 3655536 I www.lab32architecten.nl