Leo Harders Architecten    Hooikade 13, 2627 AB Delft      015 2144 513    www.leohardersarchitecten.nl

Leo Harders Architecten

Leo Harders Architecten streeft naar gebouwen als op maat gesneden omhulsels die met ambachtelijk vakmanschap zijn gematerialiseerd en ge-detailleerd. Geen confectie die je overal ziet maar een perfect en vooral uniek ‘pak’, gebouwd en afgewerkt met duurzame materialen als metselwerk, natuursteen en aluminium kozijnen.

Vakmanschap is altijd het gevolg van jarenlange praktische ervaring op het gebied van ontwerpen maar vooral ook met het bouwen ervan. De architect draagt als regisseur van het project zorg voor een prettige samenwerking tussen betrokken partijen. Dit proces leidt uiteindelijk tot het ideale en ultieme woonhuis.

Bij de renovatie en uitbreiding van de woning in Zaltbommel is de aanbouw aan het monumentale pand afgewerkt met natuurstenen platen. Voor de bevestiging van de natuursteen is een relatief nieuwe techniek gebruikt waardoor een speels rondlopend patroon ontstaat dat bijdraagt aan een aansprekend, transparant totaalbeeld. Dit wordt in de woning voelbaar door de vier grote raamopeningen waardoor veel licht naar binnen valt.

Park 16Hoven wordt ontwikkeld binnen een bestaande, bosrijke omgeving tussen stad en luchthaven. Dit gegeven biedt unieke mogelijkheden een woning te realiseren die hier optimaal gebruik van maakt.

Leo Harders Architecten
Hooikade 13
2627 AB Delft

T 015 2144 513
M 06 5362 3900
[email protected]
www.leohardersarchitecten.nl