LXarchitecten    Cacaokade 3, 5705 LA Helmond      0492 524427    www.LXarchitecten.nl

LXarchitecten

Architectuur met LEF

Je woning weerspiegelt jouw wensen, je DNA ligt erin verankerd. Daardoor wordt het niet alleen een verlengstuk, maar ook een deel van jezelf: van jouw stijl, jouw ideeën en jouw visie op de wereld. Een droom komt tot leven: het huis van je leven. Welke droom heb jij?

Een woning ontwerpen is als een puzzel leggen waarvan de stukjes nog niet bekend zijn. Alle zijn variabelen. En alle zijn stuk voor stuk belangrijk. Hoe los je zo’n vraagstuk op? Hoe leg je een puzzel met zoveel onbekenden?

De LEF-methode van LXarchitecten helpt stap voor stap de vorm te vinden die jij voor ogen hebt. Met doorvragen brengen we het DNA van jouw gebouw in beeld. Alle variabelen worden ingevuld.

Door middel van een Building Information Model (BIM) brengen we het ontwerp tot leven. In 3D wandel je door de vertrekken van je toekomstige woning en verken je alle hoeken en gaten. Zo krijg je een levensecht beeld van de ruimte en weet je wat je kunt verwachten.

Bij LXarchitecten vind je het beste van twee werelden. De alertheid en flexibiliteit van een klein architectenbureau en de capaciteit van een groot bureau. Opdrachten worden vanaf het eerste gesprek tot en met de afronding begeleid door de architecten zelf.

Bouwkosten en ontwerpkosten zijn sterk afhankelijk van wensen en mogelijkheden. Om tijdens het ontwerptraject goede afwegingen te kunnen maken laten we de bouwkosten vanaf de eerste schetsen ramen. Voor een indicatie van de ontwerpkosten komen we graag een keer vrijblijvend kennismaken.

Cacaokade 3, 5705 LA Helmond I 0492 524427 I www.LXarchitecten.nl

Fotografie: BASE Photography