MONK architecten bna    Tractieweg 41 – Studio D 3534 AP Utrecht      030 2304227    www.monkarchitecten.nl

MONK architecten bna

‘Ons enthousiaste team van ontwerpers en bouwkundigen werkt onder leiding van Casper Schuuring en René van Gent aan projecten op het gebied van architectuur, stedenbouw en herstructurering. Projecten van GENT&MONK architecten zijn voor de gebruiker herkenbaar. Mensen voelen zich er thuis en kunnen zich ermee identificeren.

Wat hiertoe bijdraagt is het belang dat wij hechten aan participatie. Opdrachtgevers worden door ons nauw betrokken bij het ontwerpproces. Een succesvol ontwerp maak je immers samen. Naast een betere vertaling van eisen en wensen, werkt dit ook met het oog op het doorlopen van procedures het snelst.

Met het aanvaarden van een opdracht analyseren we de gestelde opgave. Uitgangspunt is altijd het toevoegen van meerwaarde. Het ontwerp moet volgens ons de bestaande situatie versterken. Dit levert een krachtig authentiek gebouw op ofwel juist meer ingetogenheid omdat de locatie dit verlangt. Onze ontwerpen zijn daarom altijd uniek en niet vanuit een vast omlijnde stijlopvatting vormgegeven.

Een goede relatie met onze gebruikers is voor ons het belangrijkste.’

BEZOEKADRES
Tractieweg 41 studio D
3534 AP Utrecht
Routebeschrijving
TELEFOON & E-MAIL
+31 30 2304227
[email protected]