op ten noort blijdenstein architecten en adviseurs    Lunettenbaan 51, 3524 GA Utrecht      030 7509750    www.onb.nl

op ten noort blijdenstein architecten en adviseurs

Het Utrechtse architectenbureau is sinds 1919 actief in o.a. particuliere woningbouw. Lars Zwart: ‘Onze ontwerphouding laat zich typeren als bevlogen vanuit een rationele grondhouding. Dat hangt samen met onze roots als architecten- ingenieursbureau. Aan vormgeving wordt evenveel waarde gehecht als aan techniek, bouwkostenmanagement en bouwbegeleiding.

Ons team bestaat naast bevlogen architecten (interieur en exterieur, tuin en landschap) uit technici die in teamverband aan verschillende projecten werken.

Uitgangspunt is altijd om de wensen van opdrachtgevers te vertalen in een architectonisch en bouwkundig kwaliteitsproduct. Onze ambitie is om de huidige en toekomstige leefstijl van de opdrachtgever te vertalen naar een realistisch ontwerp binnen het beschikbare budget. Wij brengen daarbij schijnbaar conflicterende uitgangspunten tot een samenhangend geheel.’

De architectuur van het bureau is niet in één stijl te vangen: soms klassiek, soms landelijk, soms strak en modern. Het ontwerp voor een villa in Park Noord Leidsche Rijn heeft een klassieke hoofdvorm en een moderne gevelopbouw. Een villa van nu die past in zijn omgeving. De villa’s in Eindhoven zijn helemaal binnen de taal van de jaren dertig ontworpen. De charme van de bouwstijl van toen wordt gecombineerd met het comfort van nu.

Lars Zwart: ‘Wij hebben er plezier in om samen met de toekomstige bewoners een woning te ontwerpen die helemaal bij hen past en die toekomstwaarde heeft voor veranderende woon- en leefwensen van de huidige of nieuwe bewoners.’

Lunettenbaan 51
3524 GA Utrecht
Postbus 4020
3502 HA Utrecht
T 030 7509750
F 030 7509751
E [email protected]