PBV architecten    Herenweg 6, 2242 ES Wassenaar      070 511 9260    [email protected]

PBV architecten

Landelijke villa’s met ambachtelijke details

PBV architects is een landelijk opererend architectenbureau met Wassenaar als uitvalsbasis. Zij hebben zich voor-namelijk toegelegd op het ontwerpen van woningen in particulier opdrachtgeverschap. Daarnaast is er een uitgebreide portefeuille opgebouwd met onder andere hotels en transformaties.

Het werk van PBV architects valt niet te categoriseren binnen een specifieke stijl. Roel van Bakel: ‘Wij hebben nooit een vooropgezet plan maar realiseren graag landelijke villa’s met mooie proporties en ambachtelijke details. Villa’s die er sprekend en verzorgd uitzien. Met grote tuindeuren, veranda’s en erkers gericht op de zon en de tuin. Het ontwerpen van een woonhuis is een persoonlijke zaak.

Opdrachtgevers kunnen veel bijdragen aan de vormgeving van hun toekomstige huis. Het is onze taak om ze daar met raad en daad bij te ondersteunen. Tijdens gesprekken worden wensen en ideeën geïnventariseerd en komt een beeld naar voren. Met een frisse blik geven we deze ideeën, wensen en dromen vorm waarbij we proberen om verwachtingen te overtreffen. Wanneer de woning is gerealiseerd moet de opdrachtgever het idee hebben dat hij zijn nieuwe huis eigenlijk zelf heeft ontworpen.’

Herenweg 6, 2242 ES Wassenaar I 070 5119260 I www.pbv.nl

Fotografie: The art of living

Fotografie: Peter Kooijman, PBV architecten