Rivièra Maison Projects    Hoofdkantoor: Beiraweg 15, 1047 HN Amsterdam      020 7232110    www.rivieramaison.nl

Rivièra Maison Projects

Totaal interieurconcept

Rivièra Maison Project Design is een grote naam op het gebied van conceptontwikkeling en interieurontwerp. Het team houdt zich o.a. bezig met de realisatie van nationale en internationale projecten, met een focus op het vormgeven van interieurs voor particulieren.

In overleg met de opdrachtgever kan het Project Design Team de realisatie van een interieur van a tot z uit handen nemen. Dat wil zeggen dat het hele proces, vanaf het eerste idee via een schets- en een definitief ontwerp tot en met de oplevering en de nazorg gerealiseerd kan worden.

Er kan een volledig tailor made concept ontwikkeld worden waarbij alle aspecten van het interieur en het exterieur perfect op de wensen van de opdrachtgever aansluiten. Van de keuzes van vloeren, wandafwerking, lichtplan en materialen tot en met de complete meubelinrichting en styling. Hierdoor ontstaat iedere keer weer een uitgebalanceerd eindresultaat waarbij gebruikers de unieke en kenmerkende ‘Rivièra Maison style’ ervaren.

Daarnaast wordt er maatwerkinterieurbouw geleverd. Denk daarbij aan een bar, kasten, raambekleding, vloerafwerking en bedden die volledig naar wens van de opdrachtgever worden gemaakt. In alle Rivièra Maison-winkels wordt in de Design Studio’s kosteloos een vrijblijvend advies verstrekt voor de inrichting en de vormgeving van interieur en buitenruimtes. Van korte stylingtips en eerste schetsen en adviezen over materiaalgebruik, indeling en de uiteindelijke inrichting met meubels en accessoires van Rivièra Maison tot gedetailleerde tekeningen.

Kennismaken met het Rivièra Maison Project Design Team? Plan een gesprek in en ontvang vrijblijvend een eerste conceptuitwerking, presentatie en kostenoverzicht.
E-mail: [email protected]

Hoofdkantoor: Beiraweg 15, 1047 HN Amsterdam I 020 7232110 I www.rivieramaison.nl